شوهرم روز تولد پارسالم که خرداد ماه بود هیچی نخرید گفت تو سالگرد ازدواج میخرم بازم سالگرد ازدواجمون نخرید گفت روز زن همرو باهم میخرم بازم روز زن نخرید ک من کلی ناراحت شدم اینا آخرش قول داد امسال تولدم ۶ تا النگو بخره بازم میگه الان نمیتونم بخرم میخام سیسمونی بخرم حالا کادوی زایمان که نمیخره هیچ همین مناسبت ها رو جمع کرده بود تو تولدم جبران کنه باز الان میگه نمیتونم چیکار کنم من با این شوهرم یکم خودشو به فشار بندازه میتونه بخره ها دوس نداره تو فشار باشه به نظرتون چی بگم که بخره خیلی منتظر بودم از پارسال تا امسال برام طلا بخره الان بازم هیچی دق میکنم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباهت اینه که منتظری همه رو با هم بخره، اگه تو هر مناسبت یه النگو یا هر طلایی متناسب با بودجه اش برات خریده بود،الان کلی طلا داشتی
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️