سلام دوستان عزیز هرکسی در مورد ماموپلاستی کاهشی عمل کوچک کردن و لیفت سینه تجربه داره بگ من چکار کنم خیلی نگرانم عمل کنم یا ورزش انجام بدم دکتر باتجربه هم نمی شناسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم فدات زیبایی نه ولی درمانی دیدم چن نفرو مطب میرفتم.پروتز ک بزاری مراقبت زیاد میخاد و دراینده ...
قربون شکلت بشم فامیل دورجان ، دوره جان و بچه فامیل چطوره ؟ منم از پروتز میترسم فقط کوچک کردن و لیفت ک پروتز نزاره می خواستم ولی نمیدونم چکار کنم هزینه شم خیلی بالاست با بیمارستان میشه هشتاد میلیون ک من ندارم ای روزگار پس ب نظرت ورزش کنم خوب میشم؟
من ماموپلاستی و لیفت کردم خیلی راضیم مهمه پیش چه دکتری انجام میدی
برو پیش دکتر کامبیز پوریوسف خیلی دکتر خوبیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن مطبشونم سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷ https://jarahezibaei.com/