2777
2789
عنوان

ماموپلاستی کاهشی یا ورزش

78 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز هرکسی در مورد ماموپلاستی کاهشی عمل کوچک کردن و لیفت سینه تجربه داره بگ من چکار کنم خیلی نگرانم عمل کنم یا ورزش انجام بدم دکتر باتجربه هم نمی شناسم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فامیل دور جان چطوری دیدمت خیلی خوشحال شدم کسی و از نزدیک دیدی این عمل و انجام داده باشه؟

سلام گلم فدات زیبایی نه ولی درمانی دیدم چن نفرو مطب میرفتم.پروتز ک بزاری مراقبت زیاد میخاد و دراینده لازمه تعویض بشه مجددا

سلام گلم فدات زیبایی نه ولی درمانی دیدم چن نفرو مطب میرفتم.پروتز ک بزاری مراقبت زیاد میخاد و دراینده ...

قربون شکلت بشم فامیل دورجان ، دوره جان و بچه فامیل چطوره ؟ منم از پروتز میترسم فقط کوچک کردن و لیفت ک پروتز نزاره می خواستم ولی نمیدونم چکار کنم هزینه شم خیلی بالاست با بیمارستان میشه هشتاد میلیون ک من ندارم ای روزگار پس ب نظرت ورزش کنم خوب میشم؟

قربون شکلت بشم فامیل دورجان ، دوره جان و بچه فامیل چطوره ؟ منم از پروتز میترسم فقط کوچک کردن و لیفت ...

فداتشم خوبه به خوبی شما🤣

به نظرم برو پیش یه دکتر خوب که وجدان داشته باشه راهنماییت کنه ن اونایی ک واسه پول خودشون میگن بیا عمل کن.بالاخره هرچیزی خوبی و بدی خودشو داره

من ماموپلاستی و لیفت کردم خیلی راضیم مهمه پیش چه دکتری انجام میدی

برو پیش دکتر کامبیز پوریوسف خیلی دکتر خوبیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن مطبشونم  سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

اینم پیج اینستاگرامشون سوالی داشتی میتونی دایرکت ازشون بپرسی