2777
2789

من قرار بوده 4 همین ماه زایمان کنم که نشد دکتر گفت اشکال نداره بمون تا شنبه اگه تا شنبه نیومد بستری میشی حالا امروز دیگه پنج شنبه است شوهرم میگه دیگه چه فرقی مبکنه بکی دو روز دیگه هم صبر کنیم و بریم بیمارستان بستری شی سوزن فشار بزنن.

امروزم دکتر بودم(یه دکتر دیگه)کل یونوهامو بررسی کرد و گفت تو هفته 41 هستی و نهایتا تا شنبه باید زایمان کنی.

حالا نمیدونم .سر درگمم فردا برم بستری شم یا ب حرف شوهدم گوش ندم و تا شنبه بمونم؟ کلا درد زایمان قرار نیست سراغ من بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت که پزشک زنان نیست به حزف دکترت گوش بده خدایی نکرده پشیمون نشی

آره 

ولی امروز دکترم گفت فرقی نداره کی بستری شی همین الان برو بستری شو من خودم مخالفت کردم گفتم نمیخوام با آمپول فشاد بیاد و ... تا اینکه دکترم گفت تو نهایتا تا شنبه بتونی بمونی بعدش باید امپول فشار بزنن

اگه هفته ۴۰هستی حتما برو عزیزم واسه نی نیت خطر داره منم مثل شما بودم رفتم بیمارستان با سوزن فشار در ...

40 هفته و 4 روزمه

با سوزن فشار خیلی درد داره؟فک کنم دردا دو برابر شه

من تجربه ندارم عزیزم. اما در کل فکر کنم امپول فشار را تو حالتی هم که طرف دردش شروع شده هم میزنن. پس فرقی نداره زیاد.

دکتر نگفت دهانه رحمت باز هست یا نه؟یا نرمه یا نه؟

من۴۰هفته ام تموم شده بود و دکتر میگفت بچه ات خفه میشه.اما نمیخواستم سزارین بشم.اومدم خونه یه شیشه روغن کرچک خوردم دردام شروع شد.صبحش هم دیر رفتم بیمارستان که اذیت نشم وقتی رسیدم ۸سانت دهانه رحم باز بود😁

یک ساعت بعد هم نینیم به دنیا اومد⚘

محبت و گدایی نکن تو خودت پیداش  کن