2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭😭😭 بارداری پوچ 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 66 پست

منم تو 6هفته حتی ساک رو ندیدن

نمیخوام امید الکی بدم اما یکم صبر کن

اگر خدایی نکرده پوچ باشه من سابقه ی5تا سقط داشتم

بعدیش ان شاالله سالم باشه

همینم برای انداختن عجله نکن سونو رو چند هفته دیگه تکرار کن

مال منو با واژینا حتی ساک رو ندیدن

1403/5/22مردم

اصلا برای سقط اقدامی نکن اگه پوچ باشه خودبخود سقط میشه و یه خونریزی میفتی خیلیا وضعیت شما رو داشتن ولی چندروز بعد رفتن سونو و قلب دیده شده 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دو هفته کاری نکن اگه پوچ باشه خودت به خونزیزی میوفتی شاید قلبش زد

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

اسی ایشالله که هر چی به صلاحته برات پیش بیاد برات صلوات میفرستم❤️خبرشو بده حتما

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

دو هفته صبر کن بعد برو دوباره برو سونو منم همینطور شدم 

هفته پیش رفتم سونو به خیال خودم هشت هفته بودم ولی تو برگه سونو هفت زده بود دکتر سونو که گفت فایده نداره باید تخلیه شه دکتر خودمم گفت کیسه زرد دیده نشد پوچه الان یک هفته گذشته که باید تکرار شه فردا میرم اگر چیزی معلوم نشد باز هفته دیگه هم میرم 

ممنونم امروز داشتم بهتون فکر می کردم دائم حرف دکتر میاد تو ذهنم گفت چون کیسه زرد نیست احتمالا پوچه ب ...

به منم دکتر همین گفت گفت کیسه زرد هم نمی بینم ولی رفتم جای دیگه سنو بهم گفت قلبم تشکیل شده انشالاه که مال شما هم تشکیل شده 

به منم دکتر همین گفت گفت کیسه زرد هم نمی بینم ولی رفتم جای دیگه سنو بهم گفت قلبم تشکیل شده انشالاه ک ...

میتونم اون لحظه حستون درک کنم😍 ان شالله خدا کوچولو حفظ کنه براتون