من امروز سونو واژینال رفتم هفته هفت یا هشت باید باشم ساک حاملگی دیده شد ولی جنین دیده نشد گفت اصلا جنین نیست بارداری پوچه باید تخلیه شه😭😭😭 بعدازظهر دکترم میاد تا اونموقع نمیتونم صبر کنم دلیل بارداری پوچ چیه توروخدا کسی تجربه داره راهنمایی کنه😭😭😭😭😭😭خدایا سونو اشتباه کرده باشه😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم دو هفته کاری نکن اگه پوچ باشه خودت به خونزیزی میوفتی شاید قلبش زد
همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
توکل کن بخدا و صبر کن اگر نطفه ضعیف باشه و مشکل دار باشه همون بهتر که نیاد هر چی خدا بخواد اگرم سالم باشه تشکیل میشه منم بارداری پوچ داشتم و بعدش باردار شدم دوباره
اسی ایشالله که هر چی به صلاحته برات پیش بیاد برات صلوات میفرستم❤️خبرشو بده حتما
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
دو هفته صبر کن بعد برو دوباره برو سونو منم همینطور شدم
هفته پیش رفتم سونو به خیال خودم هشت هفته بودم ولی تو برگه سونو هفت زده بود دکتر سونو که گفت فایده نداره باید تخلیه شه دکتر خودمم گفت کیسه زرد دیده نشد پوچه الان یک هفته گذشته که باید تکرار شه فردا میرم اگر چیزی معلوم نشد باز هفته دیگه هم میرم