2777
2789
عنوان

اصلا نمیتونم با مادرم ارتباط بگیرم

353 بازدید | 43 پست

اصلا نمیتونم با مادرم ارتباط بگیرم چه کلامی و چه عاطفی‌...اصلا حرفی ندارم باهاش بزنم وقتی زنگ‌ میزنه بهم واقعا عصبی میشم اینم بگم روزی دوبار زنگ میزنه میگه داری چیکار میکنی:/// وقتی بهم میگه خوبی یامثلا یه جوری حرف میزنه ک انگار نگرانمه اصلا باور نمیکنم و فکر میکنم داره ادا درمیاره...به شدت خودم دارم از این وضعیت عذاب میکشم😭

فک نکنین ک کلا میگم مزاحممه ولی من در حد هر دو سه روز یبار سراغ گرفتن راحتم و این میزان زنگ زدنش بیشتر حس مزاحم بهم میده

بجز من دو تا دختر دیگه داره من بزرگه ام

بچگی اصلا اخرین باری ک با محبت باهام حرف زد یا بهم احترام گذاشت یادم نمیاد یا اصلا هیچ تصوری از اغوش مادر ندارم هیچ خاطره ای از اینکه شونه به موهام زده باشه ندارم و ببشتر تمام بچگیم منو عامل زندگی بدش میدونست حتی یادمه یبار بهم گفت تو نبودی من رفته بودم بخاطر تو‌موندم این شد وضعم...

بعد اینکه رفتم دانشگاه شهر دور و کلا دور شدیم از اون توهینا و فحشای بدی ک بهم میداد کم کم دراومد تا حایی ک الان روزی دوبار زنگ‌میزنه بهم

ولی برای من اذیت کنندست اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم باهاش فقط یاد فحشاش و دعواهاش میفتم ک تا آخرین روزی ک پیشش بودم حوالم میکرد بعد از اومدن دانشگاه تازه باهام خوب شده ولی من بشدت عصبی میشم و حس میکنم ادا درمیاره خیلی ناراحتم چیکار کنم😭

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

تا حتی سال کنکورم میخواستم درس بخونم حتی در حد کم کردن صدای تلویزیون باهام همراهی نمیکرد میگفت ما نمیتونیم بمیریم ک تو درس بخونی ... الان اخه چطور باور کنم روزی دوبار نگرانم میشه یا اصلا بشه اینهمه خاطره بد و توهین ک شنیدم رو‌چیکار کنم ک بتونم باهاش ارتباط بگیرم

میفهممت 

ولی هیچ راهکاری ندارم 

چون شرایط شما رو دارم و دلمم نمیاد ناراحتش کنم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس کاذبیه..مادرا هم ادمن یوقتی عصبانی میشن سر بچه شون داد میزنن..هیچ کس برات مادر نمیشه..حالا بزار میفهمی..زمان بهت میگه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

من جات باشم از حسم براش میگم

چون به مرور بزرگترها کارهای آزار دهنده خودشونو فراموش می کنند فقط همین احوالپرسی و  و پیگیری خودشونو یاد میارن

چند سال دیگه شما میشی بچه بد بی عاطفه که خانوادشو ول کرده و سراغ مادرشو‌نمی گیره

اون وقت به کمک اطرافیان شروع می کنه به حس بد و احساس گناه دادن به شما

و خدا برای من کافیست.....

بیشتر تماس ها را جواب نده، بگو روی سکوت گذاشتم و خوابیدم،.یا بگو بازار بودم صدای گوشی را نفهمیدم.

یک مدت جواب ندی، دیگه کمتر زنگ میزنه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اونم قربانی  جهل ها و ضربه ها و زخم های کودکیشه. ولی بازم با این وجود بدون هیچکس اندازه ایشون نگرانت نیست با تمام زخم زبونها و‌ بدیهایی که بهت کرده فقط اونه که ب بدت قلبا راضی نیست

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

میفهممت  ولی هیچ راهکاری ندارم  چون شرایط شما رو دارم و دلمم نمیاد ناراحتش کنم

دقیقا نمیدونم چیکار کنم من جواب میدم و باهاش خرف میزنم ولی همیشه یه بار سنگین ناراحتی با خودم حمل میکنم و دارم اذیت میشم...از طرفی اونم باز ناراحت میشه ک چرا من با شوق باهاش حرف نمیزنم و از روزم نمیگم...اخه من تا ۱۸ سالگی جرات نداشتم به تو بگم بالای چشمت ابروعه زن فقط فحشای رکیک میشنیدم بعد الان چه انتظاری داری اخه

ببین عزیزم فقط بدون مال من از تو بدتر بوده،حتی تو رو گذاشتن درس بخونی ولی منو نه بهترین درس رو داشتم به زور گفتن حق نداری ادامه بدی و شوهرم دادن،نه جهیزیه دادن نه سیسمونی درست و درمونی،وضعشونم خیلی خوبه،الانم چند ماه یه بار کسی یادم نمیکنه فقط موقع احتیاجشون یادشون میاد من زندم،پس زیاد خودتو ناراحت نکن فایده نداره،من چی بگم. ....

دقیقا نمیدونم چیکار کنم من جواب میدم و باهاش خرف میزنم ولی همیشه یه بار سنگین ناراحتی با خودم حمل می ...

متاسفانه هم همیشه حق رو به خودشون میدن و به ما حق دلخوری نمیدن 

مامان من که حتی گردن هم نمیگیره حرفا و کاراشو

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من جات باشم از حسم براش میگم چون به مرور بزرگترها کارهای آزار دهنده خودشونو فراموش می کنند فقط همین ...

همین الانشم همین کارو میکنه...گاعی حس میکنم اصلا یادش نیست باهام چیکارا میکرده جلوی جمع به بدترین شکل خوردم میکرد ک خجالت بکشم بعد یبار گریم گرفت میدونی بهم چی گفت؟ بهم گفت اینو توی تلویزیون دیدم ک روانشناسه گفت بچه ها کاری کردن جلوی جمع ک خجالت بکشن دیگه یاد میگیرن...۱۱ سالم بود ولی انقدر برام تلخ بود حتی لحن پر ار نفرتش یادمه...بعدها ک بزرگتر شدم فهمیدم اصلا روانشناس اونم تو تلویزیون همین چیزی نمیگه اون خودش دوس داشته منو خورد کنه همش