2777
2789

بخدا خسته شدم

قلبم درد میکنه

بااینکه بیرون بودم ولی نفسم بالا نمیاد از ناراحتی

بچم ۷سالشه پیش دبستانی میره

امروز رفتم دنبالش معلمش که خیلی صبوره امروز گفت دیگه کم اوردم لطفا پسرتو نیار

گفت همرو میزنه و با هیچکس نمیسازه حای معلمم میزنه

بخدا دوست داشتم زنین دهن بازکنه برم توش

پسرم خیلی منم اذیت میکنه و شیطونه هیچکس نگهش نمیداره

حتی نمیتونم جایی ببرمش از بس اذیتم میکنه

خودمم محروم کردم از همجا

فقط خونه خودمم و مادرامون

اونجاهام اذیت میکنه زیاد نمیرم

الان تو راه برگشت فقط اشک ریختم از ناراحتی

۲۰تا دکتر بردم گفتن بیش فعال نیست

اگه بیش فعال نیست پس چشه

من چیکارکنم 

بخدا کم اوردم خسته شدم

جوری شده دوست دارم خودمو بکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نبردیش پیش مشاور کودکان

من یادمه مامانم منو اون موقعه ها میبرد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

منم بچگیم اینطوری بودم واقعا هیچکی دوست نداشت نگهم داره مامانمو خیلی اذیت میکردم ولی الان تبدیل شدم ب یکی که خیلی کم حرف و ارومه 

یکم بهش زمان بده خوب میشه خودش

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

شاید باهاش بد برخورد میکنید یا بد برخورد میکردید بچه عصبی شده یا تو خونه جو متشنجه

پیش مشاور تربیتی ببرید چندجلسه شاید موثر باشه

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

منم دخترمو یه هفته اس مهد نمی‌برم از دست آزار دو سه تا از هم کلاسی هاش که پسرن بخدا خسته شدم اینقدر دخترم گریه کرد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...