2777
2789

اینا بر اساس تجربه های خودم هست که به موهام خیلی کمک کرد واقعا:

-قبل حموم موهامو شونه میکردم و روغن میزدم بعد یه ربع میرفتم حموم

-هفته ای یه بار پایی موهامو میشستم و بقیه روز ها فقط کله مو میشستم

-بعد شستن سر نرم کننده و روغن بادام یا نارگیل یا زیتون میزدم سرم بعد ۵ دقیقه آب کشی میکردم

-از حموم که در میومدم رو سرم رو سری میزاشتم درجا روغن آرگان و ماسک مو میزدم که سشوار زدنی موهام آسیب نبینه

-به ندرت میزاشتم موهام تو هوای آزاد خشک بشه

-با کمترین دما سشوار میزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یه بار پایی موهامو میشستم و بقیه روز ها فقط کله مو میشستم رو متوجه نشدم. یه توضیح میدی 

مثلا من هفته ای سه بار میرم حموم، فقط قسمت بالایی سرم رو میشورم و فقط یه روز پایین موهام رو میشستم چون وز میشه(ببخشید خوب توضیح نمیدم🥲)

من شامپو ارگان میزنم موهام نرررم میشه گاهی هم ماسک مو میزنم 

بعد از حمام هم اسمری دوفاز و روغن ارگان میزنم موهام نرررم و ابریشمی میشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مثلا من هفته ای سه بار میرم حموم، فقط قسمت بالایی سرم رو میشورم و فقط یه روز پایین موهام رو میشستم چ ...

مگه میشه فقط بالاشو بشوری

منظورتون اینه که فقط به کف سر شامپو می‌زنید؟

و پایین موها فقط با آب خیس می‌شه؟

من که موهام خیلی کوتاهه فکر نکنم بتونم

من شاممو ارگان میزنم موهام نرررم میشه گاهی هم ماسک مو میزنم  بعد از حمام هم رم دوفاز و روغن ار ...

اره ولی موهای من خیلی وز و خشک بود باید عمیق آبرسانی میشد برای همین یه چند مرتبه باید انواع روغن و ماسک اینا بزنم

مگه میشه فقط بالاشو بشوری منظورتون اینه که فقط به کف سر شامپو می‌زنید؟ و پایین موها فقط با آب خیس ...

اره منظورم همینه،موهای منم کوتاهه از بالای شونه هام هست هر بار میرم حموم کف سرمو میشوم فقط هفته ای یه بار پایین موهامو میشورم