2777
2789
عنوان

برای ۵ نفر اول فا.ل قهوه رایگان

341 بازدید | 56 پست

سلام وقتتون بخیر باشهِ🌱

عزیزای من فقط برای ۵ نفر اول لطفا بعد این اصرار نکنید 

چون سفارشا واقعا زیادن ، سرم بشدت شلوغه 

خودتون ب هر نیتی ک دارین قهوه درس کنین بعد عکسش رو برام بفرستین چون من واقعا نمیتونم  | فقط برای ۵ نفر اول | 🤍

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه نداریم نسکافه میشه😂

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

من

عزیزم لطفا خودتون ب نیت 

درس کنید و عکسش رو برام بفرستید❤

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
قهوه نداریم نسکافه میشه😂

من پنجمی هستم اگه میشه بسم الله 😂

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.