2777
2789

خواب دیدم معلم پسرم تو دفترش نوشته دیگه نیارش ...منم حساس رفتم مسجد اونقدر گریه کردم...شب تا صبح گریه کردم تو خوابت😐🥺سر درس پسرم حساسم..حفظیاتش از همه زرنگتر...املا هم بلده ی بار عشقش می‌کشه همشو می‌نویسه ی بار هیچی ننوشته بود ی بارم نصفه نوشته بود...بیخیاله😐معلم می‌دونه بلده و خودش نمی‌نویسه...تو خوابم سر شلوغیش نوشته بود نیارش🥺حالا بازیگوشه ولی شلوغی نمیکنه ...کتابشو خط خطی کرده بود ی ذره جاشو ها دعواش کردم دیگ نکرد 😐بعد۵تا کتاب تازه یادش افتاده خط کشیده بود...یکیم پیش من نباشه تمیز رنگ نمیکنه 😐یا از عمد درس وصل نمیکنه🙄میگم زود پاک کن درستش کن درس می‌کنه  سر این چیزا همش استرس میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر روحت وروح پسرت رو داری زجر میدی میدونی اصلا از نظر روانشناسی خط خطی کردن تخلیه خشمه؟نکن بابا هم ...

خط خطی گفتم می‌تونه کنه دفتر خودش تو خونه نمیشه که کتاب رو خط خطی کنه معلم دعوا می‌کنه...

خیلیییی سخت میگیری، هم خودت رو پیر می‌کنی ، هم بچه ات به یه سنی که رسید ازت فراری میشه ، تا وقت هست این رویه رو تغییر بده جلوی ضرر از هر جا بگیری منفعته

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
خیلی بهش محبت میکنم خیلیی ولی سر درسش حساسم

مادر هوایی که سختگیری بی مورد میکنن بچه رو فراری میدم عزیزم ، آسون بگیر هم خودت از این دوران لذت میبری هم بچه ، بخدا ده سال دیگه متوجه میشی چقد بی ارزش بوده این ایراد هایی ک می‌گرفتی ، هیچی مهمتر از شادی و سلامت روان خودت و بچه ات نیس

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مثلا چی بگم اینطور مواقع؟؟؟

بجای گریه کردن و استرس کشیدن ، محرومیت های منطقی بذار ، الان به سنی رسیده ک این چیزا رو بفهمه ، مثلا اگه خراب کاری مثل خط خطی کتاب انجام داد ، نصف روز تلویزیون نبینه ، با آرامش و قاطع هم نذار واقعا ببینه ، یکی دو بار انجام بده می‌فهمه جدیه دیگه تکرار نمیکنه ، واسه تکلیفم یکبار بذار ننویسه بره خودش تو کلاس پشیمون میشه ، دفعه بعدی ک بازیگوشی کرد اون روز رو یادش بیار

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞