2777
2789
عنوان

دوستام میخوان بیان خونم 😱

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکی باتوجه به وسعش دیگه بعدم وقتی اینجوری پذیرایی کردی دوس داشتی اجبار که نبوده که انتطار برگشت یا ...

بخدا وضع مالی من بین دوستام ازهمه پایینتره. 

کلا وضع مالیم پایین نیستا نسبت ب اونا میگم پایینتره.

ولی با اینهمه پذیرایی ک کردم واقعا انتظار آش نداشتم اونم ب عنوان ناهار. تازه اونم نه خونه ی یکی ازاونا بلکه خونه هر ۴تاشون

بخدا وضع مالی من بین دوستام ازهمه پایینتره.  کلا وضع مالیم پایین نیستا نسبت ب اونا میگم پایینت ...

خب توهم مث خودشون

لابد میخوان ساده برگزار شه که ادامه دار باشه

تو ساندویچی درست کن مثلا بندری

بخدا وضع مالی من بین دوستام ازهمه پایینتره.  کلا وضع مالیم پایین نیستا نسبت ب اونا میگم پایینت ...

وقتی هر ۴ تاشون آش گذاشتن خب تو هم آش بزار 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
من آش رو جز غذا ها نمیدونم 😕 کنار آش یه خورشتی باید باشه مثلا قیمه قرمه

دقیقا منم میگم آش مال عصرونه ای چیزیه دیگه نه که ناهار آش بدی اونم ب کسی ک انقد تحویلت گرفته

هرچی راحتی درست کن که به زحمت نیفتی. اونام شاید نمیتونن با بچه سخته یا توان مالی ندارن. آسون بگیر پذیرایی رو تا رفت و آمد ادامه پیدا کنه. بخوای سخت بگیر و تجملاتی از یه جایی به بعد بهت سخت میگذره. مهم دور هم بودن و بگو بخند و دوستیه. تو بگو نون و پنیر. مهم نباشه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️