2777
2789
عنوان

شیرازیا بیایید دنبال ی روان شناس خوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 24 پست
منم شنیدم اینو اما آرش مانی هم زیاد میگن بخاطر این دو دل شدم😅

میخوای پیج اینستاشون برو ، نظرات مردم اگه هست بخون یا ی مدت فالوشون کن ببین چجورن. اما من با خانم راحتترم، اینو هم میتونی درنظر بگیری ک خانم و آقا فرقی دارن برات یا نه. تو سایت های مختلف اسمشون سرچ کن ببین دربارشون چیا گفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای پیج اینستاشون برو ، نظرات مردم اگه هست بخون یا ی مدت فالوشون کن ببین چجورن. اما من با خانم را ...

آره خب خانم راحترم منم.اما میدونید میخوام واقعا کمکم کنه  هرچقدرم خرج کنم اتفاقاسرچ زدم از هر دو راضی بودن اکثریا.زندگیم رو آبه.و  دارم خودمو نابود میکنم🤦🏻‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج
آره خب خانم راحترم منم.اما میدونید میخوام واقعا کمکم کنه  هرچقدرم خرج کنم اتفاقاسرچ زدم از هر د ...

نهایتش میتونی یه جلسه پیش دوتاش بری خودت مقایسه کنی. گرچه با یه جلسه شاید چیزخلصی دستگیرت نشد اما بهتر از این سردرگمیه وقتی انقد براتون مهمه

نهایتش میتونی یه جلسه پیش دوتاش بری خودت مقایسه کنی. گرچه با یه جلسه شاید چیزخلصی دستگیرت نشد اما به ...

آره مجبورم پاشم کاری کنم.ببینم چی کار میشه کرد.مرسی ازتون.🌼🌹

اللهم عجل لولیک الفرج

منم شیرازم و دنبال روانپزشک خوبم😊

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️