2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم جواب تیکه هاشو بدم

81 بازدید | 7 پست

مادرشوهرم برگشت ب خواهرزادم گفت خل و دیوونه هیچی نگفتم بهش هیچوقت نمیتونم جواب تیکه هاشو بدم بعدا فقط باید غصه بخورم 

وزن اولیه:۷۲🥺     وزن هدف:۵۵😍 

بگو از عقل جد شما که بهتره 

ک.صمشنگ حالا اینم نگفتی اون یکی رو بگو 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

اسی،حلقت چیشد؟ پیدا نشد؟

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال توی این دنیا واسه هر سگی سنگ بر داری سنگی نمیمونه رو زمین 

بلا نسبت شما

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
بگو از عقل جد شما که بهتره  ک.صمشنگ حالا اینم نگفتی اون یکی رو بگو

اینو بگم ک قهر می‌کنه ناز می‌کنه برا شوهرم میزاره می‌ره سریع بعد من باید با شوهرم بجنگم

وزن اولیه:۷۲🥺     وزن هدف:۵۵😍 
ن والا پیدا نشد رفتیم گرفتیم دوباره 😔

یا خدا 

یعنی واقعا اجنه بردن😶

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من