2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ابروم زندگیم عمرم نابود شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 90 پست
نمیتونم به هیچکس دیگه فکر کنم درسته شاید تکلیفم روشن شده باشه ولی دلم قلبم اینو نمیفهمه فکرای تو ذهن ...

این عیب تو نیست عیب اون بوده که نتونسته بعد ۸ سال دست زنش بگیره و ببردش سر خونه زندگیش!

الان فعلا به خودت استراحت بده! بزار زمان بگذره!  یک سال بعد خدا رو شکر می کنی که از این مرحله نکبت عبور کردی! 

یه دوستی داشتم تو دوران عقد شوهرش بهش خیانت کرد، باهاش که صحبت می کردم می گفت افسردگی گرفتم ، اشک هاش همین طوری می ریخت از روی صورتش! گفتم یک سال به خودت زمان بده ، یه روزی خدا رو شکر می کنی که تو همون دوران عقد این آدم خودش نشون داد!   سال بعدش با یه مرد خوب ازدواج کرد ، هر بار عکس هاش با شوهر جدیدش می بینم حس می کنم چقدر خوشبخته! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم به هیچکس دیگه فکر کنم درسته شاید تکلیفم روشن شده باشه ولی دلم قلبم اینو نمیفهمه فکرای تو ذهن ...

سخته 

ولی ی روز ک از این روزا فاصله میگیری 

س روز ک طعم زندگی پر نور و چشیدی 

متوجه میشی که بودنه اون ادم، حرفای اون آدم و قول قراراش تاریخ انقضای 8 ساله داشت 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

زمان می‌بره من که بعد اون کسی اومد تو زندگیم که بی نهایت دوستم داره تازه میفهمم دوست داشتن اون فقط ب ...

نمیتونم کسی غیر اینو ببینم انگار تنها مردی ک تو این دنیا برا من هست همینه انگار فقط این میتونه تو زندگیم باشه نمیتونم 

۲۴

بابا سنی نداری که 

منم عین تو ۱۰ سال موندم پای یکی با احساسات لت و پار با یکی دیگه ازدواج کردم تایپیکامو بخونی میبینی  دلت هیچوقت قرار نیست راضی باشه ولی میری بخاطر آیندت با یکی ازدواج میکنی

محتاج دعا و صلواتتون 😔 در آخر نور خواهیم شد                       

اخه ما خونوادهامون راضی نبودن باهم ازدواج کنیم قرار بود باز راضی کنیم یهو عوض شد دیگه تلاشی نکرد دیگ ...

دقیقا مثل ما

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
۸ سال یعنی کل جوانی🥲 چه فایده ک عمر رفته برنمیگرده  خدا به قلبت آرامش بده و تو فقط اعتماد کر ...

و اون اینو میدونست عمرمو پاش گذاشتم میدونست موقعیتامو از دست دادم میدونست کسی غیر اونو‌نمیخام میدونست همه اینارو گفتم دیگ علاقه ای بهت ندارم😭😭😭😭

خودت بهش اجازه دادی ۸ سال منتظر و بلاتکلیف نگهت داره! اگه الانم این کار باهات نمی کرد حالا حالا تو ...

اخه هنوز نتونستم بااین موضوع ک دیگ نیست کنار بیام نمیتونم تصور کنم قربون صدقه ی دختر دیگه بره دست یکی دیگه رو بگیره یکی دیگه رو ببره تو زندگیش نمیتونم بفهممش نمیتونم درک کنم بعد هشت سال چجوری راحت منو ک اونهمه ادعای دوس داشتن داشت کنار گذاشته

نمیخوام نمک بپاشم رو زخمت ولی آدمی که ۸ سال رابطه شو باهات رسمی نکرده آدم زندگی نبود 

دوست من ۱۱ سال با یکی بود از ۱۵ سالگی تا ۲۶ ، ۲۷ اخرش پدر و مادرش فهمید زور کرد طرفو بیان خواستگاری طرف ول کرد رفت کلا معلوم شد دارن برای یکی دیگه خواستگاری میرن 

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

8سال یه عمره

بخودت زمان بده

شاید برگشت

اما اگر برنگشت دستتو بزن به زانوت بلند شد

فراموش که نمیشه ولی از مردن عزیز که سخت تر نیست هیچکی بعد عزیزش نمرده

یاد میگیری بدون اون زندگی کنی

نترس دنیا همینه

برمی‌گردید انشالله ..دعواتون شد؟

نه یهو عوض شد احساس میکنم قبلش بهونه میگرفت و من نفهمیدم

برنمیگردیم اخه گفتم وسایلتو پس بذم وسایلمو بیار(گفتم شاید دلم خنک شه اروم شم )اصلا براش مهم نبود گفت باشه حتما قلبم داره اتیش میگیرع