2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ابروم زندگیم عمرم نابود شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 90 پست
اسی چن روزه رفته یکم بهش زمان بده ۸ سال زیاده نمیتونه یهو دل بکنه.چن سالتونه

هنوز ی هفته نشد پنج روز هست 

دل کنده

یکی از دوستام که با اونم اشناس بهش زنگ زده گفته ک از تصمیمت مطمئنی اگ حال این دخترو خوب کنیم تو حق برگشت نداری گفته اره مطمئنه

۲۴من۲۵اون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بگم خداروشکر احساس میکنم قلبم ار جاش داره در میاد احساس میکنم یچیزی ازم کمه فکر میکنم بازی خ ...

زمان می‌بره من که بعد اون کسی اومد تو زندگیم که بی نهایت دوستم داره تازه میفهمم دوست داشتن اون فقط برای من سو تفاهم بود 

تقصیر خودته ۸ سال واسه چی بازیچه اش شدی؟ کسی ک بخواد بگیرتت تهش ۴ سال اقا ن ۵ سال میگیره دیگ همون مو ...

اخه اون موقعها همون چار سال پیش پا پیش گذاشت خونوادهارو اشنا کنیم خونوادهامون زدن همه چیو خراب کردن نخاستن نذاشتن موندیم که دوباره درستش کنیم نشد دیگه نشد😭

۸ سال یعنی کل جوانی🥲

چه فایده ک عمر رفته برنمیگرده 

خدا به قلبت آرامش بده و تو فقط اعتماد کردی خطایی نکردی دخترا سرزنش نکنید همه ما یه نفر تو زندگی‌مون هست که بهش اعتماد داریم 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

زندگیمو‌خراب کرد

خودت بهش اجازه دادی ۸ سال منتظر و بلاتکلیف نگهت داره!

اگه الانم این کار باهات نمی کرد حالا حالا تو بلاتکلیفی باهاش می موندی و ادامه می دادی! 

امروز حسابی گریه کن و با خودت فکر کن پسره فوت شده و خاکش کردی!   از فردا بگو اون قسمت زندگیم تموم شد و رفت الان من یه دختر مجرد و آزادم !  می خوام برای خودم باشم می خوام از این به بعد هر جوری خواستم ادامه بدم!   

یک ماهی با خودت مهربون باش خرید برو رستوران برو گردش برو بستنی بخور پاستیل تو کیفت باشه ، شال خوشرنگ بپوش! 

همه پول هات خرج دلت بکن تو لیاقتت لبخند و خوشی هست! 

نه غم و انتظار و گریه! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
حالت بده ولی حداقل از بلاتکلیفی بیرون آمدی!   برو با کسی زندگی مشترکت شروع کن که بعد ۸ سال یه ...

نمیتونم به هیچکس دیگه فکر کنم درسته شاید تکلیفم روشن شده باشه ولی دلم قلبم اینو نمیفهمه فکرای تو ذهنم ازارم میده فکر میکنم دیگه رسیدم به بن بستی که راه نداره اونم وقتی همه میدونستن ما باهمیم همو میخایم وقتی ک همه شهر خبر داشتن نمیتونم سرمو بلند کنم دیگ

اخه اون موقعها همون چار سال پیش پا پیش گذاشت خونوادهارو اشنا کنیم خونوادهامون زدن همه چیو خراب کردن ...

آدمی ک الان جا زده 

ممکنه ی روز یجایی وسط سختیایی زندگیم دستتو ول میکرد 

خداروشکر کن که الان شناختیش و این روشو دیدی 

درد داره میدونم ولی اگ وسط زندگی  مشترک دستتو ول می‌کرد، دیگ فقط درد نبود... 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀