2777
2789
عنوان

دعایی که برای من معجزه کرد 🤲♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 63021 بازدید | 1851 پست
ممنونم یک دنیا ممنون خواهر گلم ک تگ کردی منو.. حاجتت روا عزیزم ..استارتر عزیز خیر و دنیا آخرت ببینی& ...

ممنون سهیلا جان لطف کردی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون سهیلا جان لطف کردی 

انجام وظیفه است عزیزم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
ممنون

خواهش گلی🌺🌺

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
ممنونم یک دنیا ممنون خواهر گلم ک تگ کردی منو.. حاجتت روا عزیزم ..استارتر عزیز خیر و دنیا آخرت ببینی& ...

مرسی خوشگلم یادم بودی دعا گوتم خیلی زیاد ،حاجتت روا استارتر گل خوشحال میشم اگه دعام کنین نیتم خیلللی سخته

سلام دوستان خوبم، تاپیک مفید، لطفا متن تاپیک مطالعه کنید. @anabelkatanchi   @مائده652522 ...

سلام خیلی ممنونم عزیزم که به اشتراک گذاشتی خیر ببینی ❤️ 

انکار برام آشناست نمیدونم تو دعای ناد علی بود یا کدوم دعا ولی خیلی آشناست 

ذخیره میکنم داشته باشم خواهر  

@خانمحاجآقا  

@نخودچی1403 این دعا برای مادرانه هم مفیده خواهر بتونه بخونه

@مهر_رخسار  

@خداااهست  

@کنکورکنکور  

لطفا بخونید عزیزان مفیده 💚

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام خیلی ممنونم عزیزم که به اشتراک گذاشتی خیر ببینی ❤️  انکار برام آشناست نمیدونم تو دعای ناد ...

ممنون عزیزم 

ذخیره کردم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام لطفابخونین

@پولکی  

@سووفیا  

@نگاروحلما  

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

@mmm09549  

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سلام خیلی ممنونم عزیزم که به اشتراک گذاشتی خیر ببینی ❤️  انکار برام آشناست نمیدونم تو دعای ناد ...

خواهرجون دعای مشلول یادته؟   تو یه قسمتش هست علاوه براون فرازی تو دعای جوشن کبیر. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

@نخودچی1403  

خواهر جون فکر کنم این نگم رو ندیدی 

لطفا ببین و برای مادرانه عزیز هم بخون اگر دوست داری یا تگش کن بهش این دعا رو بگو 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خواهرجون دعای مشلول یادته؟   تو یه قسمتش هست علاوه براون فرازی تو دعای جوشن کبیر.

بله دعای مشلول رو یادمه عزیزم 

آهان آره فرازی از دعای جوشن کبیرم هست 

ممنونم گفتی گلم ❤️