2777
2789

خیلی نگرانم ایا تا بحال این اتفاق براتون افتاده 

یک شب که دچار پنیک شدم و فشارم بالا رفته بود این شکلی شدم 

ولی اینبار فشارم ۱۴ بود 

نمیدونم چرا اینجوری شدم 

کسی تجربخ ای داره

سلام نورمحمدی هستم مشاورومدرس طب سنتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم:فشارخون پایدارش حداکثر بین ۱۴ تا ۹ است
تنظیم فشارخون توسط قلب + کلیه ها و عروق و میزان رسوبات درانها حدود ۹۷۰۰۰ کیلومتر + روشهای تغذیه برمبنای سرد و گرم
فشارخون دارای دومرحله است :ا

الف ::مرحله اولیه یا ناگهانی یا بدون عوارض خاص با علائم ::
سردرد + تاری چشم + دوبینی چشم + درد درقفسه سینه + سرگیجه + تنگی تنفس + تهوع و استفراغ ناگهانی
ب :: مرحله دوم
سن + ارثی + اضافه وزن + الکل و دخانیات و شراب + استفاده مستمر ازتغذیه مدل غربی +دیابت + دود +بی تحرکی + عوامل روانی + بروز حوادث ناگهانی
علائم فعالیت فشارخون ::
درد درپشت سر تا گردن وستون فقرات +سردرد صبحگاهی + تپش قلب + صوت گوش+ درد درپیشانی + گرفتگی عضلات + کابوسها + خونریزی بینی + فشاربه جمجمه + نفس تنگی + ضربان تند قلب + بروزقرمزی درچشم + بیحسی و خواب رفتگی دستها
علل فشارخون عمومی ::
سن بالا + عفونت ها + استرس روزانه + یبوست مستمر+ پرکاری تیروئید + کم خوابی و بی حوصلگی + درد کلیه و یا ورم کلیه +افزایش کلسترول +کبدچرب + کم خونی + خواب دیدن افتادن ازبلندی + کیست تخمدانها+ اب نخوردن + اب وسط غذا خوردن + منفی نگری + تری گلیسیرید بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.