2777
2789
عنوان

بعد از تو❤️‍🩹❤️‍🔥

94 بازدید | 12 پست

لبخند عمیق به لبهایم نیامد دیگر

تو که از جنس ماندن نبودی! 

پس چرا سنگ زدی برکه ی ارام مرا؟ ..:)))

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی عشق ۱۶ سالگیتو توی ۲۶ سالگی از دست میدی و تو میمونی و یه دنیا حسرت و تنهایی 😭😭😭  این ق ...

وای🥲❤️‍🩹الهی دورت بگردم 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
خدا نکنه گلم، البته من الان ۴۳ سالمه ولی داغ عشقم هنوز روی قلبمه ،  امیدوارم عشقی ماندگار و حق ...

غم اخرت باشه 🥲

من دلم اونو میخواد چرا اون منو نخواست پس:)

غم اخرت باشه 🥲 من دلم اونو میخواد چرا اون منو نخواست پس:)

ما هر دو برای هم میمردیم، شش سال بعد ازدواجمون هر روز از قبل عاشق تر میشدیم ولی جلوی چشمام روی تخت بیمارستان تموم کرد! میخوام بگم فکر نکن اگه اون میخواستت پس قطعا همه چی خوب پیش میرفت، متاسفانه سرنوشت از قبل نوشته شده، شک ندارم، پس سعی کن بپذیری عزیزم تا به موقعش اونی که موندگاره بیاد ، قوی باش چون دنیا همیشه غیر منتظره های بسیاری برامون کنار گذاشته

ما هر دو برای هم میمردیم، شش سال بعد ازدواجمون هر روز از قبل عاشق تر میشدیم ولی جلوی چشمام روی تخت ب ...

الهی چ بد نوشت تقدیر:)))

الان چی متاهلین ؟

الهی چ بد نوشت تقدیر:))) الان چی متاهلین ؟

چی بگم والا، سه ساله در حال جدایی ام، چون خدا بجای اون عشق ناب و بزرگ یه مرد بی احساس و یخ نصیبم کرد، کلا زندگی با من سر جنگ داره، منم دیگه نای جنگیدن ندارم و دارم باهاش میسازم

چی بگم والا، سه ساله در حال جدایی ام، چون خدا بجای اون عشق ناب و بزرگ یه مرد بی احساس و یخ نصیبم کرد ...

انشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد