2777
2789
خدانکنه گلم ولی جداازهمه اینا واقعا کارته خوبیه انتقال وشارژوکارهای دیگه روخیلی راحت میشه باهاش ان ...

آره😍من شوهرم اجازه نمیده زیاد بیرون برم خصوصا واسه کارای بانکی با این کارت خیلی کارم راحت شده و حس خوبی دارم قبلا همش باید به شوهرم یا خواهرم میگفتم برام شارژ بفرستن یا میرفتم دم عابر بانک واسه یه انتقال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا همون قسمت که مبلغ پول اومده برداشت نوشته اونو بزن...فقط موقع برداشت کد میده که داخل اون گوگل انتیکیتور بزنی برا امنیت پولت هست .کدو بزنی هر چند ثانیه کد جدید میده بهت...دقیقا مث رمز پویا خودمونه...اونو بزن کد جدید و زود وارد کن پولت میاد تو کارتت

اینجا همون قسمت که مبلغ پول اومده برداشت نوشته اونو بزن...فقط موقع برداشت کد میده که داخل اون گوگل ا ...

تبدیل به تومن کردم الان من کد رو ار کجا پیدا کنم و کجا باید وارد کنم

تبدیل به تومن کردم الان من کد رو ار کجا پیدا کنم و کجا باید وارد کنم

موقع برداشت بهتون یه کد میده باید ثبتش کنید و بزنید تو گوگل انتیکیتور....گوگل انتیکیتور خودش هر چند ثانیه کد جدید میده اونو وارد کنید برا برداشت دیگه مرحله اخرشه