2777
2789

بچه‌ها سلام من سیزده پریودیم صبحش دوتا اچ سی جی زدم امروز هجده پریودیمه هیچ علاعمی ندارم از اون روز جز تیر کشیدن شکم گاهی حتی ترشح هم نداشتم و ندارم 

ممکنه آزاد نشده باشه کسی بوده مثل من 

نتیجه گرفته؟

اره من اصلااا ترشح نداشتم وباردارشدم ..البته من لتروزول هم خوردم اچ سی جی هم زدم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

عزیزم روز ۱۲ رفتی سونو تخمک بالغ داشتی؟؟

اگر داری که گرفته آخه ربطی به ترشح و این چیزا نداره 

و اینم بگم که من چندین سری لتروزول و hmg HCG همه اینا زدم .... تازه بعضی وقتا جواب نداد سینال آف هم کنارش میزدم با چند تا قرص دیگه 

بارداری اول جواب گرفتم 

بارداری دوم با چندین سری جواب نگرفتم ...

می‌خوام بگم قطعی نیست

بسپار به خدا 

فقط تا موعد صبر کن بعد تست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اچ سی جی فقط مال ازادسازی هست ...قبلش رفتی ببینی تخمک بالغ داری یانه من ۸تافولی داشتم اچ ام جی زدم بعدشم اچ سی جی همون ماه هم باردارشدم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم اچ سی جی فقط مال ازادسازی هست ...قبلش رفتی ببینی تخمک بالغ داری یانه من ۸تافولی داشتم اچ ام جی ...

عزيزم شما بعد از امپول چه علائمايي داشتي؟

من الان ٨ روز ميگذره و اين چندروزه خيلي درد دارم 

سر درد ميگيرم تخمدانام درد ميگيره زير دلم درد ميگيره معدم سنگيني ميكنه

عزیزم اچ سی جی فقط مال ازادسازی هست ...قبلش رفتی ببینی تخمک بالغ داری یانه من ۸تافولی داشتم اچ ام جی ...

آره گلم دوتا فولی خوب هجده و شانزده داشتم با سونو فهمیدم

گلم میشه بهم بگی چه علاعمی داشتی؟لک لانه گزینی داشتی؟ترشح تخمک گذاری چی؟درذ تخمدان موقع آزاد سازی؟من هیچکدوم رو ندارم ترسم از اینه ک آمپول ازادشون نکرده

اره من اصلااا ترشح نداشتم وباردارشدم ..البته من لتروزول هم خوردم اچ سی جی هم زدم 

نازی جان از علامت بگو معده درد.درد تخمدان.دل درد اینا رو داشتی 

من ندارم هیچکدوم

بعد عزیزم فعالیتم داشتی بعدش؟؟؟

عزيزم شما بعد از امپول چه علائمايي داشتي؟ من الان ٨ روز ميگذره و اين چندروزه خيلي درد دارم  س ...

من هیچ علائمی حتی ترشح هم نداشتم فقط یه هفته که عقب انداختم نوک سینه هام وحشتناک میسوخت و زده بودبیرون همین 

چند وقت خوردی قرص؟

ماه دوم باردارشدم یه بار خوردم بعددوماه دوباره ماه سوم خوردم باردارشدم همون ماه