2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیخام فقط یبار بگه: افرین مامان که مثل مادربزرگم نشدی، برام کافیه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
بهم سر بزنه و‌یا زنگ بزنه دوسم‌داشته باشه همین البته خودم مادرمو دوست ندارم😑متاسفانه

چرا دوست نداری مادرتونو ؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
چون بچگیام هیچوقت بغل یا بوسم‌نکرد هیچوقت ازم تعریف نکرد هیچوقت حس نکردم دوسم داره ..

ببخشید سوال.‌..این باعث شده الان از عشق فراری بشی؟ حس بدی میده محبت کردن و محبت نشون دادن؟ 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

ببخشید سوال.‌..این باعث شده الان از عشق فراری بشی؟ حس بدی میده محبت کردن و محبت نشون دادن؟ 

بله بشدت از اینکه کسی لمسم کنه یا بغل و اینچیزا فراریم مخصوصا اگه مادرم بخواد بوسم کنه

ولی خودم زیاد دخترمو بوس و بغل میکنم و اصلا نمیتونم محبت کنم ب کسی

بله بشدت از اینکه کسی لمسم کنه یا بغل و اینچیزا فراریم مخصوصا اگه مادرم بخواد بوسم کنه ولی خودم زیا ...

آها. برای من هم همین اتفاق افتاده...کاش مادران بی فکر می فهمیدن نتیجه ی محبت نکردن به یه بچه چیه.

من هم الان فقط می تونم به بچم و حیوانات محبت کنم. از عشق فراری و هیچ حسی/کراشی ندارم. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕