2777
2789
عنوان

بیاین راجع به این پسر نظر بدین

74 بازدید | 10 پست

پسری که ۱۰ ماه پیش یه بار شما رو دیده و بلافاصله اقدام کرده برای خواستگاری اما جواب رد گرفته.

بعد از اونم گهگاهی شما رو دیده و در طول این ۱۰ ماه سه بار واسطه فرستاده تا دوباره فرصت بهش بدین. آیا اینو میشه پای علاقه گذاشت؟؟

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
چقدر شمارو میشناسه؟

فکر نمیکنم زیاد بشناسه‌. برای خواستگاری که اقدام کردن فهمیدیم هم محله ای هستیم آقا پسر هم موقع پیدا کردن آدرسم اینو فهمیده بود. 

فقطم یه جلسه صحبت کردیم و من جواب رد دادم.

از اون به بعدم هر وقت منو دیده از دور بوده و هیچ برخورد و صحبتی نداشتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم زیاد بشناسه‌. برای خواستگاری که اقدام کردن فهمیدیم هم محله ای هستیم آقا پسر هم موقع پیدا ...

پس روی چه اصل و اساسی فکر میکنی بهت علاقمنده؟چشم و ابرو؟واسه دوست داشتن باید یه مسائلی وجود داشته باشه؟چیو دوست داره؟اصرار و پافشاریش پایه و اساس درستی نداره،چند سالشه؟شما چند سالته؟

پس روی چه اصل و اساسی فکر میکنی بهت علاقمنده؟چشم و ابرو؟واسه دوست داشتن باید یه مسائلی وجود داشته با ...

اتفاقا چون میدونم دوست داشتن باید پایه و اساس داشته باشه برای خودم عجیبه رفتارش. نمیتونم درکش کنم.

من ۲۷سالمه اون ۳۰

اتفاقا چون میدونم دوست داشتن باید پایه و اساس داشته باشه برای خودم عجیبه رفتارش. نمیتونم درکش کنم. ...

بعضیا رو دیدی به هر چیزی که دستشون نمیرسه،حریص تر میشن،بنظرم حکایت طرف شماهم همینه،حواست خیلی جمع باشه،تمام نشونه هارو ببین،از هیچ مساله ای سطحی رد نشو،ازدواج اصلا بازی و شوخی نیست،نمیدونم در نهایت با هم ازدواج میکنین یا نه،اما خیلی از مسائل قبل از ازدواج معلوم هستن،فقط ما نمیخوایم که ببینیم

بعضیا رو دیدی به هر چیزی که دستشون نمیرسه،حریص تر میشن،بنظرم حکایت طرف شماهم همینه،حواست خیلی جمع با ...

ممنون از راهنمایی ارزشمندت

راستش من خودمم فکرم سمت این حریص بودنه رفته اصلا نمیتونم درکش کنم