یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر نمیکنم زیاد بشناسه. برای خواستگاری که اقدام کردن فهمیدیم هم محله ای هستیم آقا پسر هم موقع پیدا ...
پس روی چه اصل و اساسی فکر میکنی بهت علاقمنده؟چشم و ابرو؟واسه دوست داشتن باید یه مسائلی وجود داشته باشه؟چیو دوست داره؟اصرار و پافشاریش پایه و اساس درستی نداره،چند سالشه؟شما چند سالته؟
اتفاقا چون میدونم دوست داشتن باید پایه و اساس داشته باشه برای خودم عجیبه رفتارش. نمیتونم درکش کنم. ...
بعضیا رو دیدی به هر چیزی که دستشون نمیرسه،حریص تر میشن،بنظرم حکایت طرف شماهم همینه،حواست خیلی جمع باشه،تمام نشونه هارو ببین،از هیچ مساله ای سطحی رد نشو،ازدواج اصلا بازی و شوخی نیست،نمیدونم در نهایت با هم ازدواج میکنین یا نه،اما خیلی از مسائل قبل از ازدواج معلوم هستن،فقط ما نمیخوایم که ببینیم