الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر نمیکنم زیاد بشناسه. برای خواستگاری که اقدام کردن فهمیدیم هم محله ای هستیم آقا پسر هم موقع پیدا ...
پس روی چه اصل و اساسی فکر میکنی بهت علاقمنده؟چشم و ابرو؟واسه دوست داشتن باید یه مسائلی وجود داشته باشه؟چیو دوست داره؟اصرار و پافشاریش پایه و اساس درستی نداره،چند سالشه؟شما چند سالته؟
اتفاقا چون میدونم دوست داشتن باید پایه و اساس داشته باشه برای خودم عجیبه رفتارش. نمیتونم درکش کنم. ...
بعضیا رو دیدی به هر چیزی که دستشون نمیرسه،حریص تر میشن،بنظرم حکایت طرف شماهم همینه،حواست خیلی جمع باشه،تمام نشونه هارو ببین،از هیچ مساله ای سطحی رد نشو،ازدواج اصلا بازی و شوخی نیست،نمیدونم در نهایت با هم ازدواج میکنین یا نه،اما خیلی از مسائل قبل از ازدواج معلوم هستن،فقط ما نمیخوایم که ببینیم