2777
2789
عنوان

مامانا همه بیاید لطفا

84 بازدید | 21 پست

دختر ۱۷ ماهم از هفته پیش یکشنبه آبریزش بینی داشت دکتر نبردم چون شوهرم میگه تو بچه رو فقط انداختی یه دکترا ...خودم اسپری بینی و سیتریزین دادم الان چند روز کامل قطع شده حتی دگ بینی ش هم کیپ نیس اما فقط موقع خواب سرفه می‌کنه چند روز به دانه میدم بهتر شده ولی موقع خواب چند تایی سرفه داره میخاسم نظراتتونو بدونم ....بنظرتون فردا خودم دکتر ببرم چون شوهرم نمیاد 

پسر منم گاهی ابریزش بینی میگیره از حساسیت گلم الان فصلش بده اگه سرفه هاش زیاد نیست احتیاج نیست البته پسر منم هم سرفه داشت هم خس خس سینه که گفتن الرژیه الان شکر خدا بهتره البته اسپری براش میزدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم گاهی ابریزش بینی میگیره از حساسیت گلم الان فصلش بده اگه سرفه هاش زیاد نیست احتیاج نیست البته ...

دخترم فقط و فقط موقع خواب سرفه داره و انگار داره یه چیزی قورت میده ...تو طول روز اصلا ..چه اسپری دهان یا بینی؟

پسر منم گاهی ابریزش بینی میگیره از حساسیت گلم الان فصلش بده اگه سرفه هاش زیاد نیست احتیاج نیست البته ...

دختز من الان نه آبریزش داره نه هیچی فقط تو خواب چند تایی سرفه میکنه

دخترم فقط و فقط موقع خواب سرفه داره و انگار داره یه چیزی قورت میده ...تو طول روز اصلا ..چه اسپری دها ...

خوب حساسیته پسر منم بیشتر تو خواب سرفه میکرد دکتر گفت حساسیت بیشتر تو خواب اذیت میکنه 

اسپری سالبوتامول و فلوتیکورت 

پسرتون خلط هم داشت ؟ آنتی بیوتیک تجویز کرد دکتر ؟

بله گاهی انقدر سرفه میکرد که خلط بالا میاورد

اصلا انتی بیوتیک سر خود نده من قبل از اینکه ببرم فوق تخصص ریه کودکان یه متخصص کودکان بردم براش آزیترومایسین نوشت کلی معده بچه اذیت شد در صورتی که اصلا نیاز نداشت 

بله گاهی انقدر سرفه میکرد که خلط بالا میاورد اصلا انتی بیوتیک سر خود نده من قبل از اینکه ببرم فوق ت ...

باورت میشه دختر من از مهر تا اسفند شاید شش دوره آنتی بیوتیک خورد اونم قوی ...منم حس میکنم دکترش الکی فقط آنتی بیوتیک میده ...ببین هر شب شاید سه چهار تایی سرفه می‌کنه بنطرت ببرم ؟ میترسم ببرم دوباره آنتی بیوتیک بده

سرفه دخترتون زیاد بود ؟ 

خیلی انقد که بعدش کلی شیر بالا میاورد پسر منم تازه الان نزدیک هفت ماهشه بچه ام تازه خوب شد خیلی غصه خوردم سر این سرفه کردنا و خس خس سینه 

خدارو شکر که گذشت اون روزا انشالله بچه شما هم زود خوب میشه ولی نگران نباشید من زیادی غصه خوردم