دختر ۱۷ ماهم از هفته پیش یکشنبه آبریزش بینی داشت دکتر نبردم چون شوهرم میگه تو بچه رو فقط انداختی یه دکترا ...خودم اسپری بینی و سیتریزین دادم الان چند روز کامل قطع شده حتی دگ بینی ش هم کیپ نیس اما فقط موقع خواب سرفه میکنه چند روز به دانه میدم بهتر شده ولی موقع خواب چند تایی سرفه داره میخاسم نظراتتونو بدونم ....بنظرتون فردا خودم دکتر ببرم چون شوهرم نمیاد
پسر منم گاهی ابریزش بینی میگیره از حساسیت گلم الان فصلش بده اگه سرفه هاش زیاد نیست احتیاج نیست البته پسر منم هم سرفه داشت هم خس خس سینه که گفتن الرژیه الان شکر خدا بهتره البته اسپری براش میزدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا انتی بیوتیک سر خود نده من قبل از اینکه ببرم فوق تخصص ریه کودکان یه متخصص کودکان بردم براش آزیترومایسین نوشت کلی معده بچه اذیت شد در صورتی که اصلا نیاز نداشت