من عاقبت لينك گزاشتنو ياد نگرفتم هر چي كردم نشد فقطميون اين همه اوضاع بهم ريخته خوبه داستان زندگي من برنگشت
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من عاقبت لينك گزاشتنو ياد نگرفتم هر چي كردم نشد فقطميون اين همه اوضاع بهم ريخته خوبه داستان زند ...
خواننده خاموش منم لینک گذاشتن بلد نیستم هر چی تلاش میکنم نمیشه
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
برو وارد تاپیکت شو بالا قسمت مرورگر که آدرس هست دوبار کلیک کن روش چندتا گزینه میاد یکیش انگار دوتا ...
ببین تا قسمت دو تا مربع که میاد وکپی میشه انجام میدما پلی تا میام اینجا توی پست میخام بزارم این نمیشه گزینه چسباندن میاد اما هر جی میزنم نمیشه اعصابم رو خورد کرد
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
آخی یاد گرفتم مرسی آریانا جون من گزینه دوتا مربع رو اشتباهی دوتا مستطیل رو میزدم نفس راحت 😀