بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
سلام در حال حاضر فقط دو مورد رو میبندیم اما به زودی امکان حذف تاپیک در سایت قرار داده میشه لینک تاپیکاتونو بفرستین
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
واقعا گیسو ؟؟؟ خودشون گفتن گزینه حذف تاپیک و میزارن ؟؟ وااای از ترس اینکه حذف نمیشه دیگه نميشه راح ...
اره منم شنیدم قراره گزینه خذف رپ بزارن اما کی خدا میدوووووووونه پس من جی بگم که نوزده صفحه تاپیک حذف نشده دارم
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
نی نی یار سه منم دوتا تاپیک دارم شماره بزارم حذف میکنید؟
نی نی یار سه منم دوتا تاپیک دارم شماره بزارم حذف میکنید؟
بله حتما
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
نی نی یار جان حالا كه هستی میشه لطفا دو تا تاپیك اخر منم ببندی. ممنونم
لینک بفرستین