2777
2789

خب من مشکلات خانوادگی زیاد دارم تا آخر این برج باید خونه مون جا به جا بشه ولی یک ریال پول پیش نداریم  همسرم اعتیاد داشت رفت کمپ ترک کرده منم خب حقیقتا اعتماد کامل نکردم که واقعا ترک کرده باشه تا یک سال سرکار نمی رفت من کار میکردم الان خودشم اجازه نمیده برم سر کار منم دوست ندارم فکر کنه مثل قبل هست همه چی

ولی از یک طرف هم دوست دارم مستقل بشم که اگه بازم خطایی ازش سر زد حداقل وضعیتم خوب باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی شرایط شما کار توی کفاشی منطقی تره ولی بپرس رقم دقیق حقوقت چنده. حتما هم قرار داد ببند که زیرش نزنن 

درمورد دومی رسیم خیلی خوبه اما باید راه برگشتی هم باشه اگه طلا بفروشی و یه درصد نگیره، آیا سرمایه دیگه ای هم داری؟

خب  اگه قشنگ تلاش کنی و حوصله داشته باشی و چندچای خوب دوره ببینی ، قطعا سالن زیبایی بهتره

خودم که فقط به میکاپ و شنیون علاقه خاص دارم بقیه رشته ها رو خوشم نمیاد 

نمیدونم میتونم موفق بشم یا نه

آفرین  بهترین تصمیم رو گرفتی ، هنوزم یکم صبر کن واسه بچه دارشدن

اونکه آره حداقل تا دو سال خبری نیست 

اگه ببینم بازم کوچک ترین خطایی کرد دیگه تمومه 

برای همین میخوام‌مستقل بشم کم کم

توی شرایط شما کار توی کفاشی منطقی تره ولی بپرس رقم دقیق حقوقت چنده. حتما هم قرار داد ببند که زیرش نز ...

میدونی توی کفاشی برم شوهرم ازم انتظار داره و باعث تنبلی خودش هم میشه که یک سال کار نکرد اصلا 

رقم حقوق رو گفت هر سری در بیاری برات حساب میکنم فعلا ماهی ۱۰ تومن هست تا دستت راه بیوفته 

نه طلا هامو بفروشم دیگه هیچ سرمایه ای ندارم 

خودم که فقط به میکاپ و شنیون علاقه خاص دارم بقیه رشته ها رو خوشم نمیاد  نمیدونم میتونم موفق بش ...

چون میخای طلا بفروشی باید قشنگ فکر کنی ، ببینی میتونی تلاش کنی و خسته نشی 

اخه هرچی باشه تا چند بار کار کنی و مشتری بگیری و شناخته بشی یکم طول میکشه

.
ریسکم داره این سالن زدن یا مطمینی که میگیره؟

میگم برم کم کم یاد بکیرم اون تخصص رو 

بعد شریکم هم خودش چندین لاین رو بلده 

میگه تو سرمایه بزار سالن راه بیوفته من کار میکنم سالن رو به پیشرفت باشه