2777
2789

خلاصه بگم ....

اخیرا پدر بزرگم فوت شد و عروسیم بهم خورد و کلا از نظر روحی داغونیم 

حالا امروز مامانم میگه پی برده بابام با یکی پیامکی در ارتباط بوده و خانونه ک مستاجر مطلقه خونه مونه گفته باید صیغه شیم حتی به مامانم زنگ زده و خیلی پر رو پرو گفته بیا همو ببینیم 

مامانمم گریه میکرد میگفت دلم خیلی پره ولی بخاطر تو که نامزدی و جلو خانواده شوهرت بد میشه و خواهرم که کنکور داره نمیتونه حرفی بزنه 

منم خیلی از دست بابام عصبیم ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم . میترسم بفهمه میدونیم روش باز شه ولی نمیتونم نرم زنیکه رو نبافمش بهم 

الان مامانم بابامو برد بنگاه ک زنه رو دربیارن 

مامانم گفت بابام همه ش گریه وغذدخواهی کرده نمیدونم واقعا شاید دنبال راه حل نباشم ولی دلم واسه مامانم میسوزه خیلی چیکار کنم 

برو زنه رو جر واجر کن

من بودم والا اینکارو میکردم

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به باباتم حرف بزن بگو خجالت نمیکشی داماد داری دنبال این کارایی؟میخوای آبرو منو ببری؟؟سر پیری و معرکه گیری؟

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
شما هيچ دخالتي نكن  مسأله بين والدينتونه خودشون حلش مي كنن

مگه میشه؟؟به همشون مربوطه؟این بارو فقط مادرش به دوش بکشه؟

به نظرم خیلی جدی برو پیشه زنه و باهاش برخورد کن هم خودت برو هم ممانت بره بعدم بشین با پدرت حرف بزن بگو رسم بوده پدر بچه رو نصیحت کنه نه بچه پدرو بگو تمومش کنه نذار ابرو ریزی بشه 

عشق برای زن نه هوس است نه نادانی معنایش ماندن است  

حالا که پدرتون عذرخواهی کرده با یه برخورد شمام دیگه متوجه میشه کارش بد بوده بهشون بگو من چطور فردا سرمو تو خانواده شوهر بلند کنم و از این حرفا

عشق برای زن نه هوس است نه نادانی معنایش ماندن است  

اخ که ما زنا چقد بدبختیم

حالا اگه زنی این کارو میکرد مرده زارتی میکشتش خون بپا میشد 

اونوقت ما فقط میخوایم جو رو ساکت کنیم که آبرو ریزی نشه