2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کسی نمیبینه

مگه شما از جایی رد میشی کنار شونه هاتو میبینی نخوره به دیوار

ماشینم همینه باید جزئی از بدنت بشه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من نمیبینم و شوهرم میگه اگه من نباشم به چیزی میزنی

من هیچوقت ندیدم شش ساله هنوز ب جایی نزدم ، هنوز اینقدر مویی از بین ماشینا. تو ترافیک رد میشم که خودم شگفت زده میشم😂😂 یه مدت سوار یه ماشین ثابت بشین حدودش دستتون میاد. ولی بهارین کار اینه بالشت بزارین چون تسلط بیشتری  میگیرین حس بهتری موقع رانندگی بهتون میده

من حدودش و ندارم😒

هر وقت حس کردی که نمیبینی کجاس پیاده شو دقیق نگاه کن چند بار حوصله کنی کامل اندازش دستت میاد تنها راه همینه که اکثرا انجام نمیدن و عذاب میکشن باید ماشین جزئی از بدنت بشه اونوقت ماشینی دیگه هم بشینی مشکل نداری

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من هیچوقت ندیدم شش ساله هنوز ب جایی نزدم ، هنوز اینقدر مویی از بین ماشینا. تو ترافیک رد میشم که خودم ...

سرم و بلند میکنم که جلو رو بهتر ببینم شوهرم میگه جلو مردم اینجوری نکن😃😃

سرم و بلند میکنم که جلو رو بهتر ببینم شوهرم میگه جلو مردم اینجوری نکن😃😃

😂😂😂 منم اوایل موقعی که ماشین زو میخواستم بزنم تو حیاط به در که کیرسید همینجوری نگاه میکردم ک البته همه همینجورن ، بعد همسایمون به زنش رفته یود گفته بود اون همیشه اونجوری پشت فرمونه قدش کوتاهه و بهم خندیده بوده😡😡