2777
2789
عنوان

اونی که به عربی مسلطه بیاد

51 بازدید | 8 پست

سلام یه لالایی میخواستم برام معنی کنید و متن عربیشو بنویسین .خیلی کوتاهه .چون دوست دارم حفظش کنم .میشه یکی بیاد بهم کمک کنه ؟تو تلگرام

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

اهلا و سهلا حبیبی کام تو دوبای البفرمایید 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
اهلا و سهلا حبیبی کام تو دوبای البفرمایید 

میتونم درخواست بدم بهتون که ایدیمو براتون بفرستم ؟تلگرام دارین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونم درخواست بدم بهتون که ایدیمو براتون بفرستم ؟تلگرام دارین ؟

در همون حد بلد بودم حتی نمیدونم بفرمایید به عربی چی میشه 😕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ولی بزن تو گوگل ترنسلیت

از گوگل و گوگل ترنسلیت کمک بگیر و بنویس 

فیلم لالایی سه دقیقه ای هست نمیشه بدم گوگل