2777
2789

آیا واقعا از داشتن این ملاک راضی هستین؟

زندگیتون الان چه شکلیه با داشتن این ملاک؟

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

دختر عمم آدم مذهبی با یه پسر که خیلی به ظاهر آدم مذهبی بود ازدواج کرد پسره قیافه وپول خوبی داشت از اون پسرا بود که مسجدی بود ‌اذان میگفت ولی الان فهمیدن از نوجونی مواد مصرف میکرده والانم معتاده و….اخلاق تندی هم داره کلا شاخ دراوردیم اینطوری شد با اینکه آشنا هم بود تروخدا ملاک انسانیت وایمان بذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا ایمان داشته باشه طرف عالیه ولی بعضیا فقط ظاهر دین رو دارن ، زندگی با این مدل آدما خیلییییییی سخته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

سوال سختیه. به نظرم تشخیص ایمان خیلی سخته. ما علم غیب نداریم که آدمهای دو رو رو بشناسیم. اگه تاثیر ایمان رو توی زندگیش نمی بینی مثلا نماز می خونه، روزه می گیره ولی صادق نباشه، اهل کار و تلاش نباشه، چشم چرون باشه... اون ایمان بعدا به درد زندگی مشترک نمی خوره