2777
2789

سلام شب خوش 

عزیزان ضرب المثل دل که پاک است 

درخت هر چه بارش بیش تر می شود سرش فروتر می آید 

هر کدوم باید پنج خط باشه 

حالت یه انشا 

میشه هر ایده ای دارید بهم بگید ک کنار هم بذارم ایده ها و بشه یه انشا ؟ 

ممنون میشم 

درخت هرچه بارش بیشتر..... برای زمانی است که میخواهیم فروتنی کسی را تحسین کنیم و بگوییم فلان شخص با داشتن این همه خوبی و حسن رفتار مثل درختی است که هرچه ثمر و میوه بیشتری داری شاخه هایش به سمت پایین سر فرو می آرند. از این ضرب المثل میتوان دریافت انسانهای متکبر و مغرور که اتفاقا هیچ حسن اخلاقی هم ندارند همیشه نگاهشان به بالاست و به نوعی به دیگران نگاه از بالا به مایین و متکبرانه دارند. درخت یکی از نمادهای هستی و دنیاست و بارها دیده ایم درختی که میوه زیاد دارد وزن همین میوه ها باعث خم شدن شاخه ها میشود حالا اگر همین یک نماد هستی رو برای زندگی الگو قرار دهیم میتوانیم انسانی فروتن و متواضع باشیم‌ در خالی درخت بی ثمر و بی بر شاخه های تکیده ایی دارد که اتفاقا رو به بالا هستتد و اصلا خم شده نیستند. لذا از این ضرب المثل میتوان دریافت که انسان باید فروتنی و تواضع را سر لوحه زندگب قرار دهد تا برای دیگران ارزشمند باشد‌ ببخشین من نمیدونم کلاس چندم هستید و اصلا این مطلب به دردتون خورد یا نه. اما شاید بتونی ازش ایده بگیری. موفق باشی

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
درخت هرچه بارش بیشتر..... برای زمانی است که میخواهیم فروتنی کسی را تحسین کنیم و بگوییم فلان شخص با د ...

خیلی ممنونم از لطف شما عالی بود 

میشه اگر برای اون هم ایده ای دارید بهم بگید 

خدا خیرتون بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.