2777
2789
عنوان

زندگی قبلی شوهرم

237 بازدید | 14 پست

دوستان من شوهرم قبل از من با یه دختری دوست بودن از قضا یکبار هم همدیگه رو دیده بودن و دست داده بودن و این حرفا رفته بودن کافه غذا خورده بودن در حالی ک تا حالا منو کافه نبرده 

من گاهی وقتا ازش راجب اون سوال میپرسم 

برام سخته حرفایی ک به من زده به اونم زده باشه یا هرچی نمیدونم 

همیشه میگ عشق واقعی زندگی من تو بودی ولی میدونم تو گذشت‌ش با چن نفر بوده 

من خودم اینجوری نبودم فقط یه نفر و دوس داشتم ک خوب خیلی مهم نبود رابطه ای نبوده 

تکلیف چیه چکار باید بکنم عصابم خورده 

بابا گذشته ها گذشته 

99 درصد گذشته شون یه چیزی بوده 

زندگی تو تلخ نکن قبل از تو هرکار کرده با نهایت احترام بهت مربوط نیس اگه تو زندگی حال الانت تاثیری نداره

مهم اینه وقتی با توعه خیا.نت نکنه وفادار باشه.

بعضی افراد توهمین نی نی سایت زندگیشون زیادی گل بلبله دنبال زیر بغل مارن اوقات خودشون رو تلخ کنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست واسه چی سخت ترش میکنی.‌اون مال گذشته بوده. انقدرم به روش نیار بزار باهات رو دروایسی داشته باشه تا یه حدی در این زمینه ها‌

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست واسه چی سخت ترش میکنی.‌اون مال گذشته بوده. انقدرم به روش نیا ...

نه خوب همه چیو وقتی ازش میپرسم برام میگه ولی خوب همش میگه راجبش نپرس دیگ تموم شده 

منی ک حتی همسرم از گذشتش چیزی بگه با احترام گوش میدم یکبارم اذیتش نکردم ونمبکنم.. مهم اینه الان کنار منه... واقعا چ چیزایی برای گیر دادن دارین.. بیخیال.. زندگی ب اندازه کافی رنج آور هست

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

میدونی با پرسیدن و یاداوری شوهرتو به سمت اون ادم هل میدی؟؟؟

چرا چیزی که تموم شده رو دوباره باز میکنی!؟

بیشتر ادما گذشته ای اینجوری داشتن.اما گذشته.مهم الان و آینده س

اون زمان شما نبودی و بهت تعهدی نداشته

الان مهمه.براش حس و حال گذشته رو زنده نکن.باور کن خودت ضرر میکنی فقط