2777
2789
عنوان

خانوم های منطقی بیاین

100 بازدید | 13 پست

سلام من یه  دوست دارم ازم خواهش کرد اینو بزارم نینی سایت لطفا نظراتون رو بگید

من دوستم ۱۹ سالشه و پشت کنکوریه ولی امسال میره دانشگاه نسبتا خوبی چون تلاشش کرده و خانواده نسبتا پولداری داره 

ولی یه خاستگار داره یعنی مدتی باهام رل بودن اما پسره عاشقش شده و میگه بعد کنکور میام خاستگاریت حالا پسره ۳۴ سالشه خونه نیمه کاره  داره گفته تا چند ماه دیگه تموم میشه ماشینم پراید داره با یه درامد معمولی نسبتا کم ولی گفته در دوسه سال دیگه شغل بهتری داره اخلاقش بیستهه

شما باشید بهش فکر میکند ؟ 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اره اینم هست ولی دوستم گفت در جهتی میرم دانشگاه یه چیز خوب بیارهرمثلا زیر ۳ یا ۴ هزار 

اگه بد بیاد نمیره 

و اینکه دوستمم واقعا اختلاف سنی مهمه براش و گرنه هم از لحاظ اخلاق هم قیافه پسره رو تایید میکنه چون پسره فوق العاده احساس و به صورت زبانی و عملی خیلی محبت بهش میکنه مشخصه دوسش داره 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه! احتمال داره دانشگاه که رفت کلا خلق و خو و روحیاتش جهت پیدا کنه و نخواد با ایشون باشه.. حقیقته.. ...

نه در صورتی میره دانشگاه که اینده شغلیش تضمینی باشه و اگر بد بیاد نمیره

نه در صورتی میره دانشگاه که اینده شغلیش تضمینی باشه و اگر بد بیاد نمیره

خود دانشگاه رفتن حس و حالش قشنگه چرا باید حتما اینده شغلی باشه😑 نمیدونم من که هنوزم که هنوزه دلم لک زده برا دانشگاه، و با اینکه کلی مشغله دارم ارشدم میخوام برم.. 

خود دانشگاه رفتن حس و حالش قشنگه چرا باید حتما اینده شغلی باشه😑 نمیدونم من که هنوزم که هنوزه دلم لک ...

اخه دختره تو یه خانواده زندگی میکنه مذهبی 

و اگه دانشگاه چیز الکی بره باید به صورت سنتی و یه ازدواج اجباری داسته باشه 

خودش تو گیر داره این اولین رل داشته 

میگه دوشش دارم ولی اختلاف سنیش رام مشکله 

مثلا ۶ سال دیگه اون میشه ۴۰ انا دوستم تازه میشه ۲۵