2777
2789
عنوان

خانما بیاید

102 بازدید | 22 پست

دختر و پسرم ۱۳ سالشونه داشتن درس میخوندن توی اتاق من در و بستم که صدا مزاحمت براشون ایجاد نکنه چون پسرای کوچیکم خیلی شیطونن و .... نگید چرا بستی ... بعد وقتی خواستم میوه ببرم تو نزدیک در که شدم دیدم داره در مورد ل.ز و .... صحبت میکنن نتونستم تحمل کنم در و سریع باز کردم بشدت بد رفتار کردم و پسرم و فرستادم اتاق خودش 

خیلی نگرانم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخوردتون اشتباه بود.نباید عکس العمل نشون میدادین.بعد باید با هر کدوم جدا و دوستانه صحبت میکردین که از این رابطه چی میدونن و چی باعث شده در موردش حرف بزنن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خیلی استرس دارم دارم دیونه میشم

اشتباه کردید هر چند شاید منم بودم همین واکنش رو نشون می دادم

ولی الان دیگه مطمئن شدن بحث ممنوعه س و ممکنه دوباره راجع بهش صحبت بشه

تا جای ممکن ریلکس باش بگو به خاطر فلان موضوع عصبانی بودم و دیگه با هم تنهاشون نذار

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اشتباه کردید هر چند شاید منم بودم همین واکنش رو نشون می دادم ولی الان دیگه مطمئن شدن بحث ممنوعه س و ...

بعد این قضیه نمیتونم خوب رفتار کنم 

از دخترم بخاطر اینکه راجب این مسائل با پسرم حرف زده واقعا عصبانیم و پسرم که غیرت روی خواهرش نداره بشدتتتتت عصبیم

بعد این قضیه نمیتونم خوب رفتار کنم  از دخترم بخاطر اینکه راجب این مسائل با پسرم حرف زده واقعا ...

باید نرمال باشی 

این طوری حساس تر میشن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

آره واقعا سخته. نزار توی اینستگرام و... بچرخه ماهواره که ندارید؟

اصلااااا گوشی هم ندارن فقط ی کامپیوتر مشترک 

شاید باورت نشه ولی مثل ... میترسم کامپیوتر و چک کنم ببینم چیز بدی توش هست 

به شوهرمم میترسم بگم اونم بلد نیست خوب رفتار کنه بدتر از منه 

توروخدا شما خودت و بذار جای من میتونی آروم برخورد کنی واقعا خواهر من؟

حق داری عزیزم.جو زندگی الان با زمان ما فرق کرده بچه ها خیلی چیز هارو زودتر و بیشتر متوجه میشن.با عصبانیت و دعوا کردنتون چیزی حل نمیشه.حتما آروم که شدین جداگانه باهاشون حرف بزنین‌.بگین عزیزم از این نسئله چقدر میدونی.حتی براش سر سبته

در مورد رابطه توضیح بدین.بهش بکین که این تو سن تو طبیعیه که در مورد این چیزها کنجکاو بشی و بخوای بدونی و چه چیزی باعث شده که بخوای در موردش صحبت کنی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم