2777
2789

یک دختر تو کلاسمون هست که به ظاهر و خانواده من توهین کرده بود و فحش های زشتی داده بود قبلا منم یک اشتباهی که کردم این بود که رفتم به صورت کتبی بهش فحش دادم

ازم شکایت کرد و کشوند دادگاه چون برای من کتبی بود بعد گفت باید بگی معذرت میخوام تا رضایت بدم من اول قبول نکردم ولی مامانم و.. گفتن کوتاه بیا رضایت بده

الان می‌ره به همههههه افراد تو کلاس میگه من لطف کردم بزرگی کردم بهش رضایت دادم

چیکار کنم که دیگه ول کنه منو ؟😭

بگو  خیلیا  گرگن .  کلی فحش میدن اما چون گرگن . کتبی ننوشتن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ترسم بهش چیزی بگم دوباره داستان درست کنه 

تو بهش نمیگی که ‌ همینطور وقتی با دوستاتی یا همکلاسیاتی .‌

باور کن دوستت  خیلی گرگه 😑  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یا خود خدا ب کجا داریم میریم حالا اینک اول مقصر دوستته کار ندارم دوم هم ک اینک حق با تو بوده و تحریک شدی هم کاری ندارم سوم هم تو اینک کتبی از رو عصبانیت و تحریک کتبی بهش،فحش دادی هم کاری ندارم  خلاصه اون چرا باز رفته اینکار کرده و ادا بچه های دوساله در آورده و آبروی ما همه زنا رو پیش سربازا و کلا مردا برده ک با خودشون بگن زنا خودشون ب خودشون ک رحم ندارن هیچ چقدرم بچه ان و ناقص العقل و درمان هم نداره باز ب اینم کار ندارم تو با یک معذرت خواهی کوچیک ک نمیشی ثابت میکنی بزرگ هم هستی بزرگواریتو ثابت میکنی خانوم با شخصیتی چون از قدیم گفتن از یک حرف رد شی گذشت کنی و ببخشی از یک خون ریختن گذر کردی یادت باشه 

کاری بهش نداشته باش

اشتباه کردی باید بپذیری

مجبوری بزرگ بشی و رفتاراتو درست کنی

خونوادتم به زحمت انداختی

فقط به این فکر کن که مجبوری بزرگ بشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
کاری بهش نداشته باش اشتباه کردی باید بپذیری مجبوری بزرگ بشی و رفتاراتو درست کنی خونوادتم به زحمت ...

اگه خواسی امضای من رو بخون

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم