2777
2789

بنظرتون ۲۰ کیلو رو تو چه مدت میشه کم کرد؟؟  و اگه تجربه ای بهتون توو این راه کمک کرده ممنون میشم با منم به اشتراک بزارین

در ضمن من pco هستم بنظرتون جز بدنسازی چه ورزشی برم بهتره؟؟

پی سی او چیه اول بگو

بعد اینکه من توی دوسال ۳۰ کیلو کم کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان

آها

امیدوارم خوب بشی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

ببین تا ۶ ماه اول وزن زیاد کم میکنی مثلا ماهی ۳/۴ کیلو

ولی از ماه ششم و هفتم شاید ماهی یک کیلو، یک و نیم کیلو کم کنی که باید رژیمتو تغییر بدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با رژیم کتوژنیک تو 2 ماه 12 کیلو کم کردم 

البته زیادم رعایت نکردم وگرنه 20 کیلو کم میکردم 

ریزش مو هم نگرفتم ، صبح ها بعد صبحانه قرص امگا3 و شبها قبل خواب کپسول فروگلوبین ( شامل آهن ، ویتامین B ، زینک ، روی و ... ) میخوردم

ولی بدی رژیم کتوژنیک اینه اگه رژیمو ول کنی یا بعد رژیم مراعات نکنی ، زود برمیگرده که من رعایت نکردم برگشت

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

۱۸ کیلو کم کردم ماشاالله

کالری شماری کردم هفت ماه طول کشید

اصولی ماهی چهار کیلو کم کردم

البته استپ داشتم مریض شدم رژیم ول کردم چند بار مسافرت رفتم راحت چند روز خوردم

ورزشم نکردم

مو فرفری جذاب❤️
اسی تو یکی از تاپیک هات از قرص نارنجی اسلیم استفاده کردید.. خوب بود؟ راضی بودی ؟ چند کیلو کم کردی؟ ب ...

منم ميخوام بخرم شما خريدي؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست