2777
2789
عنوان

پریود ..🩸🇯🇵

116 بازدید | 16 پست

من هنوز پریود نشدم 3روزه عقب انداختم🥲 فعلا نمیتونم بی بی چک استفاده کنم اما این علائمو دارم (کمر درد،ترشح بی رنگ چسپناک،ترشح سفید رنگ، دلدرد )

ایا امکان هست حامله باشم؟  و اینکه چی بخورم پریود بشم زعفرون خوردم .اویشن خوردم ...

ارایشگرتونم🥹🥂 هر سوالی داشتین بپرسین🩶🩵یه صلوات مهمونم کن واسه بهم رسیدنمون🥺

قرص اورژانسی خورده بودی 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتی صلوات بفرستید بهم برسیم اونوقت میگی حامله ام یا ن؟

این به شما مربوط نیست!

اگه دلت بچه مبخواست نباید زعفران میخوردی به احتمال زیاد یا از استرسه یا مثل من پلی کیستیک. نگران نب ...

مممنون عزیزم  از راهنماییت🤍

نه عزیزم

میشی نگران نباش تو رو خدا برای منم دعا کن آخر ماه پریود بشم 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

این به شما مربوط نیست!

چ طرز حرف زدنه

توهین کردم یا چی؟؟؟

فقط ازت پرسیدم فکرکردم بچه میخوای

متاسفم

منو بگو تسبیح دستم بود این دور رو واست نیت کردم🤣💔

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ طرز حرف زدنه توهین کردم یا چی؟؟؟ فقط ازت پرسیدم فکرکردم بچه میخوای متاسفم منو بگو تسبیح دستم ب ...

عزیزم منم توهین نکردم جوابه سوالتو دادم