بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من شوهر دخترخالم پر پرو ت اینستا برام پیان فرستاد البته نمیشناخت منو من میشناختمش ولی نگفتم چون میدونستم دخترخالم اهل طلاق نیس و ۳ تا بچه رو بدبخت نمیکنم
اره حتی جلوی بقیه هم داد میزنم و میگم چون اگر فقط به خانم تنها بگی به احتمال ۹۰ درصد خانم طرف شوهرش میگیره و میره پشت سرت چرت و پرت میگه که افتادی دنبال شوهرش. وسط جمع گوشیو درمیارم میکوبم تو صورتش
بله به خانومش میگم و برای اثبات حرفم چت ها رو هم نشونش میدم ناشناس هم نه کاملا شناس بهش نشون میدم
البته من همون بار اول این کار رو میکنم که به بار دوم نرسه به نظرم آدم خائن باید رسوا بشه
فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....