2777
2789

خودم پشت کنکورم امسال کنکور دادم 

قیافه اندام معلومی خیلی خوب نیستم

خاستگارم نظامی هس فک کنم درجه سروان ی همچین چیزی

چیکار کنم ؟ شما بودین به نظامی چه جوابی می‌دادین 

کسی دور برش یا همسرش نظامی بوده اخلاقشون چه طوری هس با توجه ب شغلشون خشک و جدی ان؟

زندگی سخته باهاشون؟ نیروی انتظامی خطرناک تره یا ارتش؟ 

ماموریت اینا زیاد میرن؟؟؟؟🤕

بعد من ۱۹ سالمه ایشون ۳۰ ساله تفاوت سنی هم زیاد میشه ۱۰ سال بیشتر  

چه کنم

💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ سال خیلی زیاده

اگه وضع مالیش و اخلاقش خوبه و باهات میخونه بیشتر روش فکر کن به نظرم

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

من با همه نظامیو برخورد نداشتم ولی ی شخصی بود دقیقا با همین ویژگیا  ادم غیرتی و صبور و خوش برخورد و اجتماعی ولی درامدش فوق العاده کم بود 

شغل رو اخلاق ادما تاثیر میذاره اما شخصیت هر ادم اساسا وابسته ب ذات و تربیت خانوادگیشع 

اختلاف سنی کم‌زیاد هست اما فاجعه نیست 

اگر خوشت میاد ازش مدتی رو صرف اشنایی و شناخت فرد بکن 

ان شا الله هر چی خیره

نظامی ها هم انسان هستند همه جور داخل شون هست.  هم اخمو دارند هم اهل شوخی. 

باید اخلاق طرف رو بشناسی. 

کار همه شونم خطرناک و ماموریتی نیست. 

باخودش صحبت کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برا من اومد قبول نکردم مثله تو کنکوری بودم و طرف سپاهی بود اصلا شغل خوبی نیست خیلی سخته تازه شما تف ...

سپاهی بودن اصلا سخت نیست. 

کارهمه شون که عملیاتی نیست. 

همه جور کاری رو تو حیطه کاری شون دارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401