2777
2789

سلام.

مامانم زمینگیرشده.و کلا درازکشیده هست 

کاراشو منوآبجیم انجام میدیم.ی هفته هست ندیدمش 

و میگه تو این ی هفته پاهاش ورم کرده ی وقتا بيشتر میشه یوقتایی بیشتر

و کلا آدم گرمایی طوریکه زمستون با لباس تابستونی بود و مدام بادبزن دستش

ولی میگه پاهام یخه

چ دکتری باید ببرم

لطفا میدونین بگین

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل کلیه ندارن؟

چرا یوقتایی میگه کلیه هام درد میکنه

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
دکتر  کلیه اورولوژی

ب قلب مربوط نمیشه؟؟؟

چون قلبشم مشکل داره

البته کلیه هاشم درد میکنه

ب قلب مربوط نمیشه؟؟؟ چون قلبشم مشکل داره البته کلیه هاشم درد میکنه

سلام افسون خانم خوبید؟ مادرتون بهتر شدن؟

ببخشید یه سوال می پرسم مربوط به اون یکی تاپیکتون هست. شما متوجه شدی چطور میشه تو آگهی دیوار فیلم گذاشت

سلام افسون خانم خوبید؟ مادرتون بهتر شدن؟ ببخشید یه سوال می پرسم مربوط به اون یکی تاپیکتون هست. شما ...

سلام عزیزم 

ممنونم خداروشکر بهتره.

ن والا متوجه نشدم.شاید مربوط ب ی سری از آگهی ها باشه

چون فقط  واسه خونه دیدم فیلم گذاشتن

بنظرم فقط واسه خونه میشه یا اینکه یسری طرح هاشونو باید پول بدی اونجا میشه فیلم گرفت

سلام عزیزم  ممنونم خداروشکر بهتره. ن والا متوجه نشدم.شاید مربوط ب ی سری از آگهی ها باشه چون ...

خودم امروز یاد گرفتم😍

بعد از زدن آگهی برو ویرایش، افزودن نمونه کار، اونجا هم میشه عکس اضافه کرد هم فیلم

خودم امروز یاد گرفتم😍 بعد از زدن آگهی برو ویرایش، افزودن نمونه کار، اونجا هم میشه عکس اضافه کرد هم ...

چ جالب

خیلی ممنون عزیزم

هرنوع آگهی میشه؟

یا فقط یسری از آگهی ها.؟؟؟