2777
2789

تو اکیپیه ک دانشگاه من باشون تاب میخورم، زیاد از من انتقاد میکنه منه ساده هم اون لحظه جوابی ب ذهنم نمیرسه، ولی دلم میخواد بزنمش

یه بار میگ انرژی منفی میدی، ی بار ب اینک من بعضی روزا خواب آلودم گیر میده هرچقدرم براش میگم به خاطر چیه، مثل منگا نگاه میکنه فقط و هیچی نمیگه، بعد حرف خودشو میزنه باز، مثلا میگ از بس سُستی برا همین خوابت میبره، حالادوساعت براش توضیح دادم چرا سرکلاس خوابم میگیره ها، باز حرف میزنه

مدام میگ حساسی، زودرنجی و خیلی چیزا بازم گفته ک نمیگم

خیلی دوس دارم بهش بگم یادم نمیاد بهت اجازه داده باشم انقدر راجع من نظر بدی!!!

ب زور باهاش حرف میزنم، اتفاقا انقدر ازین رفتاراش حالم بهم خورده که منم دارم ازون انرژی منفی میگیرم پس برم بش بگم؟ مثلا فک کرده خودش خیلی انرژی مثبت میده ب من😑🤦🏻‍♀️

چرا فاصله نمیگیری؟

اصلا توضیح ندخ هر چی گفت بگو آره درست میگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اکیپتو عوض کن این به مرور احساس ناکافی بودن و حال بدی بهت میده 

عضویت تو اوکیپ دوستان  برای لذت دوستی و افزایش اعتماد به نفسه اینجا واسه شما برعکسه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

شاید واقعا انرژی منفی میدی 😂✨ خب ارتباط باهاش کم کن دیگه البته بعد اینکه اون جملت بهش گفتی .

شاید، ولی اونم داره انرژی منفی میده، خیلی وقتهههه انرزی منفیشو گرفتم و دم نزدم، ک فقط با بقیه اعضای اکیپ بمونم، و اینک یه حفظ ظاهر باهاش بکنم

بعد خانم از خود راضی مطمعن، میاد میگ تو ب من انرژی منفی میدی، ب کتفم خب

بگو خودت انرژی منفی خالص هستی . مگه تو خودت کاملی ؟بگو من به بابام هم جواب پس نمیدم چه برسه به تو . تقصیر خودته از اول همه چیزو براش توضیح میدی یه مدت که جواب ندی و سنگین باشی  خودش ولت میکنه

شاید، ولی اونم داره انرژی منفی میده، خیلی وقتهههه انرزی منفیشو گرفتم و دم نزدم، ک فقط با بقیه اعضای ...

😂😂😂

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
خب همینه تکنیکش برچسب میزنه،  جواب بدی واکنش نشون نمیده ، حرفش رو انقد تکرار میکنه که بمونه رو ...

دقیقا بعضیا تلقین میکنن تا دیگران حال خوبشون رو از دست بدن

من یه دوست سمی داشتم که خداروشکر بلاکش کردم... فقط از من پنج سال کوپیکتر بود هر دومون سی و خورده ای بودیم بعد مدااام به من تلقین میکرد تو پیری !! و داری پیرتر میشی... 

حالا چون بیبی فیس بودن هم از لجش اینو میگفت هم میخواست تلقین منفی کنه خدا ازش نگذره دختره روانی خداروشکر ک کات کردم باهاش 😑

پس منم واکنش ندم؟

نه نده 

ناراحت نشو ، توضیح نده ، انگار نشنیدی ، اگه دوباره گفت که بشنوی بزن به نشنیدن 

بعد از تکنیک خودش استفاده کن ، نقطه ضعف گیر بیار بکوبونش از در خوبی ، تا یاد بگیره یه دفه دیگه زر زیادی نزنه . 

تو این موقعیت ممکنه پاچه پاره باشه ناراحت شه بحث کنه ، حالا انگ بچه بودن و بی جنبه بودن بزن بهش ، یه جوری رفتار کن که انگار خل شده و اصلا عصبانی نشو و خونسرد باش تا عصبی بشه ، حالا وقتشه انگ عصبی و وحشی بودن بهش بزنی😂😂

بگو خودت انرژی منفی خالص هستی . مگه تو خودت کاملی ؟بگو من به بابام هم جواب پس نمیدم چه برسه به تو . ...

ی بار اومده گیر داده تو ب سن من توهین کردی، میدونی گفت زانوم درد میکنه من گفتم من از تو ۸ سال کوچیک ترم ولی بیشتر از تو درد زانو دارم بعدم گفتم ک زانو درد علتش چیه و چرا من بیشتره دردم و اینا، اونوقت لج افتاده بود با من ک چرا گفتی، مگه من چندسالمه حالا، مفهوم حرف من چیز دیگست، اون گیر داده ب سن و سالش

دقیقا بعضیا تلقین میکنن تا دیگران حال خوبشون رو از دست بدن من یه دوست سمی داشتم که خداروشکر بلاکش ک ...

اینقد میگن که آدم عیب میذارهدرو خودش الکی 

میندازن تو لهن بقیه هم 

بهتر بلاکش کردی