doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 عنوان کسایی که اندومتریوز دارن بیان لطفا 74 بازدید | 11 پست بچه ها من این ماه پریودم خیلی کم بود و بعد پاک شدن جای کیستم درد میکنه الان ۴روزه خیلی اذیتم چیکار کنم 1403/02/17 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 منم اینجوری بودم، مال اینه که خون کامل تخلیه نمیشه.من وقتی دوفاستون میخوردم خوب میشد حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 منم اینجوری بودم، مال اینه که خون کامل تخلیه نمیشه. من وقتی دوفاستون میخوردم خوب میشد اره الان دوفاستون بخورم یعنی
doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 منم اینجوری بودم، مال اینه که خون کامل تخلیه نمیشه. من وقتی دوفاستون میخوردم خوب میشد شما کیستت چند سانته
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 اره الان دوفاستون بخورم یعنی من روزی دوتا میخوردم به مدت ۲هفته. دکتر برام مینوشت.شما هم برو دکتر تا برات بنویسه، سرخود استفاده نکن حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 من روزی دوتا میخوردم به مدت ۲هفته. دکتر برام مینوشت. شما هم برو دکتر تا برات بنویسه، سرخود استفاده ... ممنون
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 شما کیستت چند سانته من عمل کردم.یه بار ۱۰سانت شده بود که عمل کردم.سال ۹۴.باز دوباره اندو داشتم، کیست بزرگی نداشتم، اما لوله هام هیدروسالپنکس شده بود و کف لگنم بود که آبان ماه دوباره عمل کردم. الان کیست ندارم فعلا حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 من عمل کردم. یه بار ۱۰سانت شده بود که عمل کردم.سال ۹۴. باز دوباره اندو داشتم، کیست بزرگی نداشتم، ا ... خداروشکر ازش خلاص شدین خیلی بده منم یه بار عمل کردم الان دوباره برگشته واسه شما هم ناباروری داره؟
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 خداروشکر ازش خلاص شدین خیلی بده منم یه بار عمل کردم الان دوباره برگشته واسه شما هم ناباروری داره؟&nb ... نه بابا خلاصی نداره. من همش استرسشو دارم.تا یکم دلم دردمیگیره فکرم هزار راه میره.بله من دچار نازایی شدم. دخترمو با آی وی اف باردار شدم الان هم برای بچه دوم باز نیاز به آی وی اف دارم.من لوله ها و یکی از تخمدان هامو برداشتم حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
doriinaa مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 1379 نه بابا خلاصی نداره. من همش استرسشو دارم.تا یکم دلم دردمیگیره فکرم هزار راه میره. بله من دچار نازای ... من نتونستم طبیعی باردار شم الانم دارم میرم آی وی اف دعا کن اگه باردار شم میرم رحم وتخمدانمو درمیارم
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9010 من نتونستم طبیعی باردار شم الانم دارم میرم آی وی اف دعا کن اگه باردار شم میرم رحم وتخمدانمو درمیارم ان شاءالله که هرچی دلت میخاد خدا بهت بده حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم