2777
2789

منم اینجوری بودم، مال اینه که خون کامل تخلیه نمیشه.

من وقتی دوفاستون میخوردم خوب میشد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان دوفاستون بخورم یعنی

من روزی دوتا میخوردم به مدت ۲هفته. دکتر برام مینوشت.

شما هم برو دکتر تا برات بنویسه، سرخود استفاده نکن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
شما کیستت چند سانته

من عمل کردم.

یه بار ۱۰سانت شده بود که عمل کردم.سال ۹۴.

باز دوباره اندو داشتم، کیست بزرگی نداشتم، اما لوله هام هیدروسالپنکس شده بود و کف لگنم بود که آبان ماه دوباره عمل کردم. الان کیست ندارم فعلا

من عمل کردم. یه بار ۱۰سانت شده بود که عمل کردم.سال ۹۴. باز دوباره اندو داشتم، کیست بزرگی نداشتم، ا ...

خداروشکر ازش خلاص شدین خیلی بده منم یه بار عمل کردم الان دوباره برگشته واسه شما هم ناباروری داره؟ 

خداروشکر ازش خلاص شدین خیلی بده منم یه بار عمل کردم الان دوباره برگشته واسه شما هم ناباروری داره؟&nb ...

نه بابا خلاصی نداره. من همش استرسشو دارم.تا یکم دلم دردمیگیره فکرم هزار راه میره.

بله من دچار نازایی شدم. دخترمو با آی وی اف باردار شدم

الان هم برای بچه دوم باز نیاز به آی وی اف دارم.

من لوله ها و یکی از تخمدان هامو برداشتم

نه بابا خلاصی نداره. من همش استرسشو دارم.تا یکم دلم دردمیگیره فکرم هزار راه میره. بله من دچار نازای ...

من نتونستم طبیعی باردار شم الانم دارم میرم آی وی اف دعا کن اگه باردار شم میرم رحم وتخمدانمو درمیارم

من نتونستم طبیعی باردار شم الانم دارم میرم آی وی اف دعا کن اگه باردار شم میرم رحم وتخمدانمو درمیارم

ان شاءالله که هرچی دلت میخاد خدا بهت بده