2777
2789

شنیدم دم مرغ و رزماری معجزه میکنه هم برای ریزش هم رشد

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ریزش دارم موهامم نازک شده

محلول رزماری یه هفته زدم موهام به خارش افتاده بود چون چرب بود یکم دیگه نزدم بیخیال شدم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

منم ریزش دارم موهامم نازک شده محلول رزماری یه هفته زدم موهام به خارش افتاده بود چون چرب بود یکم دیگ ...

من از یه پیج یه محصول گرفتم هیدروسل رزماری و یه دونه هم اکسیر ضد ریزش مو

بد تر بعد دفعه اول حس کردم میریزه

دکتر فقط همون ماینوکسیدیل تجویز میکنه

دکتر که سرخود ماینوکسیدیل تجویز نمیکنه این بیشتر واسه کسایی هست که ریزش مو ارثی دارن

اول آزمایش بده ببین تیروئیدت مشکلی نداره

آهن 

ویتامین دی

هورمونات 

بعد اگه یکی از اینا مشکلی داشته باشه دارمصرف کنی ریزش موهات کنترل میشه 

وگرنه آزمایش ندی هرچیزی مصرف کنی فایده نداره

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
من از یه پیج یه محصول گرفتم هیدروسل رزماری و یه دونه هم اکسیر ضد ریزش مو بد تر بعد دفعه اول حس کردم ...

ای بابا چکار کنیم واقعا اخه

البته من استرس شدیدم دارم شاید از اونه 

یه مدتم که شوره داشتم دکتر رفتم انقدر مواد شیمیایی زدم به سرم درسته شوره ها رفت ولی موهام کمتر شد به خاطر همین دیگه دکتر نرفتم الان فقط شامپو میزنم

ازمایشم دادم ویتامینی کم نداشتم

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

دکتر که سرخود ماینوکسیدیل تجویز نمیکنه این بیشتر واسه کسایی هست که ریزش مو ارثی دارن اول آزمایش بده ...

تیرویید ام کم کاره 

خودم احتمال میدم از این باشه ولی درسته آزمایش میدم دوباره