2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین😭😭

70 بازدید | 10 پست

امروز روز سومیه که آبله مرغون گرفتم صورتم خیلی داغون شده همش داره میسوزه حالم داره از خودم بهم میخوره بگید چیکار کنم اینا زودتر بره همش دارم گریه میکنم پس فردا تولدمه 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتررفتی؟؟؟؟تولدت رو عقب بنداز....‌درضمن اصلا دست بهشون نزن جز دارویی که دکتربهت داده هیچی بهشون نزن ...

نه نرفتم بهم میگن نمیخواد بری چون بیرون از خونه چشم ناپاک بهش بخوره نمیره دیگ

انقد چندشم میشه نمیتونم ی حموم برم😭

نه نرفتم بهم میگن نمیخواد بری چون بیرون از خونه چشم ناپاک بهش بخوره نمیره دیگ انقد چندشم میشه نمیتو ...

نهههههههههه کی این حرف رو زده اینا الکیه بخدا من خودم گرفتم دکتربهم دارو داد با یه محلول قرمز زدم خوب شد جاشون هم نموند نمیکندمشون.....داداش کوچیکمم گرفت اصلا جاشون نموند......من به چشم ناپاک و اینا ااعتقاد ندارم......خونواده شوهرم اعتقاددارن که میرن حموم و غسل میکنن ...‌غسل از چشم ناپاک

نهههههههههه کی این حرف رو زده اینا الکیه بخدا من خودم گرفتم دکتربهم دارو داد با یه محلول قرمز زدم خو ...

با این قیافه نمیتونم برم دکتر😭

اون محلول که شما گرفتی اسمش چی بود؟

چند روز درگیر بودین؟ی هفته بیشتر میشه؟