2777
2789
عنوان

به نظرتون بد ضایعش کردم؟

750 بازدید | 44 پست

مامانش راضی نمیشد بیاد خواستگاری جلو همه رو هم گرفت که باهاش نیان خواستگاریم خودش اومده بود با دسته گل و شیرینی فقط بعد بحث شد گفتم مردی که نتونه خانوادشو راضی کنه به تصمیمش احترام بزارن فکر نکنم مرد محسوب شه بلند شد گفت راست میگی میرم یا راضیشون میکنم یا سر میزارم به بیابون شاید اون موقع مرد به حساب اومدم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اینقدر نتوپ بهش فردا اگه باهات ازدواج کنه همه حرفهات تو ذهنشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خواهر عشقت برای پسرش از تو خاستگاری کرده؟ جوابت مثبته؟

اون کخ دعوا گرفت تهشم گفت من خواستگاری این دختر نمیرم جلو همه رو هم گرفت اما این‌تنهایی اومد

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

نمیدونم فقط از من به تو نصیحت

با مردی که خانوادش اینطوری مخالفن ازدواج نکن

زندگیت خیلی سخت میشه در آینده

اول بذار راضیشون کنه بعد جواب مثبت بده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
حالا اینقدر نتوپ بهش فردا اگه باهات ازدواج کنه همه حرفهات تو ذهنشه

کلا میخوام از تصمیمش منصرف شه