2777
2789
عنوان

چشم مامانم چرا اینجوری شدی

148 بازدید | 19 پست

از پریرشب چشمش اینجوری شده ولی فقط قرمز بود و میخارید بعد دیشب با چایی شست که شاید بهتر بشه ولی امروز صبح اصلا نمیتونست باز کنه چشمشوو 

🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت کرده

مامان منم چشمش همینجوری شده بود بردم چشم پزشک پماد و قطره داد درست شد

و اینکه سر خود درمان نکن حتما ببر چشم پزشک

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
والا هرچی بهش میگیم برو دکتر نمیره  میگه خودش خوب میشه

ببین فقط دستشو ک ب اون چشممش میزنه به هیجا نزنه من اون تایم گریه کردم سر یه موضوعی بعد دستمو ک زدم ب این چشمم بعد زدم ب اون یکی باورت میشه اون یکی ام اینجوری شد بدتر گریه میکردم😂شما هم زیاد نزدیک نشید فدق العاده واگیر داره

برای قبولیم تو کنکور دعا کنید مهربونا
چه قطره ای؟

والا اون سری چشمم بخاطر کاشت مژه داشت در میومد اصلا نمیتونستم باز کنم خون شده بود هی گریه میکردم آخر شب بود رفتم دارو خونه گفتم بهم دوتا قطره داد خوب شد اسمشو نمیدونم ولی دکتر اونجا می‌دونه چی بده قطعا