2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خونه بخریم ولی من مخالفممم

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 30 پست
من ب خونه و‌زمین نه نمیگم هیچوقت خونه وزمین ارزشش از طلاهم‌بیشتره حاضر باشم ماشینمم میفروشم میذارم ر ...

یعنی فکر همسرم عاقلانس؟؟هم طلا بفروشیم هم ماشین؟تو سختی نمیفتیم؟؟خیلی میترسم😢😢 کاش لااقل منم شاغل شم کمتر اذیت شیم 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین رو نفروشید عصای دسته یا با پول رهن خونه یه پراید بخرید 

خونه سازمانی بهترین گزینه است اما خونه خوده ادم هم چیز دیگه ای 

طلا باز دوباره میخری اوههه من اینقدر طلا فروختم

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

طلا برای وقتایی که لازمه 

نه اینکه دستت کنی و پز بدی 

بیشتر سرمایش!

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بنظرم انقد فشار هم خوب نیس خونه اینجارو تخلیه کن بده اجاره خودت برو یه شهر دیگه خونه سازمانی  ...

اره والاه منم همین فکرو میکنم اینم میگه ن دوسدارم خونه‌خودم باشه به خونه ام برسم باهاش لذت ببرم 

ولی میدونم  به معنای واقعی دهنمون سرویس میشه کاش لااقل منم استخدامی قبول شم پدرمون درنیاد

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
ولی چه سخته ازش دوری. انگاری دوباره برگشتی به مجردی

دقیقااا هر هفته میادااا گاها میاد یه هفته کامل میمونه دو روز میره بازم میاد میمونه ولی خب مردم پشت سرمون حرف میزنن 

خونه اجاره دادن باید فاتحه در و دیوار و کابینتا رو با هم بخونه

قطعا همینه

مامانم خونه دو طبقه داشت یه طبقه از اول خودمون بودیم

یه طبقه چند سال اجاره نشین بود

خونه ی خودمون هنوزم نو هست ولی خونه ای ک دست مستاجر بود واقعا نابود شده بود تو خونه قلیون کشیده بودن موکت ها پر مو کابینتتا داغون کاغذ دیواری ها سیاه سیاه و پاره و حتی بعضی جاهایش سوخته

شیر آلات محو ،بعضی مستأجران پولی ک بابت رهن و اجاره میدن رو ب ساختمان خسارت نزنند ول کن نیستن

اره والاه منم همین فکرو میکنم اینم میگه ن دوسدارم خونه‌خودم باشه به خونه ام برسم باهاش لذت ببرم  ...

ن گلم خونه خودم باشه چیه خب سازمانی هم توش زندگی میکنی هرجور دلت بخواد 

دیگ بستگی به میزان طاقت خودتون داره اخه مطمئنا تو سختی میوفتین

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

بهش میگم بریم سازمانی اینهمه ضرر نکنیم میگه میخوام خونه خودم باشه  حس میکنم فکرش عاقلانه نیست ...

چرا بدبخت بشی سرمایه میشه برات بگو خونه روبه اسم توبزنه هرموقع هم خواستی بفروشید پول نقد

من بر عکس بقیه با شما موافقم. ماشینو فروخت داد خونه خرید خواستین بیاین شهر خودتون میخاین وایسبن سر جاده ماشین بیوفته بهتون!! خونه سازمانی هم مث خونه خودتونه دیگ چ فرقی میکنه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بهش میگم بریم سازمانی اینهمه ضرر نکنیم میگه میخوام خونه خودم باشه  حس میکنم فکرش عاقلانه نیست ...

خونه سازمانی عالیه رایگانه

خیلی بهتره تا اینکه ماشین و طلا رو بفروشین ک اینا خودشون سرمایه هستن بعدشم خونه آت رو رهن بدی ک رسماً نابود بشه

تازه بری خونه یه میلیاردی بخری که معلومه دخمه ای بیش نخواهد بود تازه همچین خونه ای ترقی هم نداره

چ شوهر خوش فکری داری!!! برعکس شوهر من ک از ماشینش نمیگذره.

خوش فکر نیست ،بیشتر اقتصادی و خسیس ب نظر میرسه

وگرنه آدمی ک رفاه براش مهم باشه ماشین رو عمرا نمیفروشه

حالا خونه یه میلیاردی هم ک میخوان بخرن قطعا خونه مناسبی نخواهد بود ک بگی می‌ره توش عشق میکنن ،خونه سازمانی بهتره

خوش فکر نیست ،بیشتر اقتصادی و خسیس ب نظر میرسه وگرنه آدمی ک رفاه براش مهم باشه ماشین رو عمرا نمیفرو ...

خسیس نیست عزیزم ولی اقتصادیه الان خونه راکد وقت خرید. ماشین خریدن آسونه ولی خونه خریدن سخته شاید دوسال سختی بکشن ولی آینده بهتری دارن. میتونن اون خونه ۱ملیاردی رو عوض کنن با زمین بعدا

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خسیس نیست عزیزم ولی اقتصادیه الان خونه راکد وقت خرید. ماشین خریدن آسونه ولی خونه خریدن سخته شاید دوس ...

چی بگم من آدمای اینطوری رو خسیس می‌دونم ،که حاضرند ب خودشون و اطرافیانشان سختی بدن

اگه خونه اولش بود میگفتم حق با شوهره ولی وقتی یه خونه ۲۰۰ متری داره ،خونه سازمانی رایگان هم می‌تونه استفاده کنه میگم حق باهاش نیست

هرکسی نظری داره

ماشینا هم قیمتشون خیلی بالا رفته بفروشند بعیده تو چندسال اخیر بتونن دوباره بخرن ،ماشین نداشتن هم خیلی سخته