2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اول ابروهاتو درست کن

بعدش برا گودی زیر چشمت ازمایش بده شاید ویتامین بدنت کم باشه یا کمخوابی داشته باشی

واسه چروک دور چشمم برو دکتر اینجا شاید یه چیزی بهت گفتن  بهش حساسیت داشته باشی یا بدردت نخوره

،
اصلا نداری بنظرم بهت هم نمیخوره سنت عالی هستی خودتو دست کاری نکن 

ممنونم ازت      ولی یکی دیروز بهم گف  خاک برسرت زیر چشمات خطوط ریز هس       اعتماد بنفسم صفر شده 

اهل ارایش اینا نیستم  همیشه ابرسان میزنم    ولی میگن خطوط ریز داری   از خود ...

ن تو عکس ک اصلا مشخص نیست.ولی اگه خیلی حساسی میتونی بری هایفو پوستتو لیفت میکنه بدون تزریق و جراحی چروکی هم باشه از بین میره

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
هزینه اش گرون هس   ؟

حدودا 2میلیونه .ولی مشکلی نداریا اصلا .سنت بهت نمیخوره کمتر میاد بهت .حساس نشو بنظرم حتی بوتاکس هم احتیاج نداری .اهمیت نده ب حرف کسی .من ک چروکی نمیبینم شاید اونی ک بهت گفته مشکل بینایی داشته 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂