2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت با رنگت چیه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

هر جوری ک هستی قشنگی باید خودت از خودت راضی باشی ، رنگ پوست ژنتیکیه ،نمیشه تغییرش داد ،مطمئن باش همین رنگ گندمی بهت میاد ک هستی ، همینجوری افریده شدی ، من سفیدم و کلا بورم ، موهام نارنجیه ، مزه هام ، ابروهام ، صورتمم کک و مک داره ، چشمامم روشنه ، تا قبل ازدواجم خیلی اعتماد بنفسم پایین بود ، تعریف زیاد میشنیدم درباره خودم اما یه الاغی پیدا میشد ک بهم بگه شیربرنج ، یا هویج ، از زمان مدرسه کلا بخاطر رنگم همیشه بهم نگاه میکردن و من از خودم متنفر بودم ، اما بعد ازدواجم شوهرم باعث شد تک تک چیزامو دوست داشته باشم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
هر جوری ک هستی قشنگی باید خودت از خودت راضی باشی ، رنگ پوست ژنتیکیه ،نمیشه تغییرش داد ،مطمئن با ...

عزیزم🥰🥰

ایشالا خوشبخت ترم بشی 

من از رنگم تنفر ندارم ولی یه چیزی ته دل بهم میگه این کارو بکن😁😁