2777
2789

سر ی موضوعی داداشم و شوهرم دعواشون شد شوعرم ب داداشم گفت نیا دیگه خونم بد خودش رفت کلی از داداشم معذرت خواهی کرد و مجبورش کرد بیاد خونمون اونم ی دور اومد و تموم شد دوباره من دیشب بهش گفتم بیا پاشد اومد داشتیم تخته بازی میکردیم شوهرم اومد خونه داداشم بهش ی سلام کرد از جاش پا نشد بد ک من پاشدم دست دادم ب شوعرم داداشم ی تکون ب خودش داد و ی دست داد بد شوهرم بهش اصرار کرد شام بمونه سر صحبت رو همش باز میکرد ولی داداشم ک داشت میرفت از جاش بلند نشد ناراحت شدم ب نظرتون تذکر بدم بهش؟؟ما مادر نداریم هیچکس رو غیر هم نداریم دلم نمیخاد داداشم تو خونم احساس ناراحتی کنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

شوهر شما کینه ای متاسفانه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

خب اولشم داداشت به پای شوهرت پا نشد که

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تذکر بدی مطمئنا میگه در جواب کار برادرت بوده و بنظرم حق داره. همون طور که میزبان باید یه چیزایی رعایت کنه مهمان هم باید رعایت کنه، جای گله نداره دیگه

فقط 45 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

ول کن دلت ی دعوای جدید میخواد انگار .

اگه میخوای  داداشت تو خونت احساس غریبی نکنه پس نباید مثل غریبه ها باهاش رفتار بشه خودی باشید دیگه آدم برا راهی کردن غریبه پا میشه البته این کار ی نوع احترامه ولی ول کن بینشون دخالت نکن نذا شوهرت نسبت ب برادرت حساس بشه نذا فک کنه اونو بیشتر دوس داری 

خب اگه ب پا شدنه داداشتم بابد جلو شوهرت بلند میشد 

به نظرم اصلاً کسی رو مجبور نکن که به دیگری احترام بگذاره احترام و دوست داشتن چیزیه که باید از دل بر بیاد اگر اجبار درش باشه ممکنه اون احترام یه بار باشه یه بار نباشه ‌مهتر از همه اینکه شما و برادرت مهم هستید که همدیگرو دوست داشته باشید  برادرت شوهرتو دوست نداره شما خودت رو مطلقا قاطی نکن بگو تو می‌تونی از همسر من خوشت نیاد ولی همیشه به عنوان یه برادر من دوست دارم و به شوهرت بگی اصلاً برام مهم نیست که از برادر من خوشت میاد یا نه مهم اینه که من خواهرشم و تحت هر شرایطی کنارش قرار می‌گیرم

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊