2777
2789

بچه ها کسی سروایور میبینه این جا؟

دیشب و پریشب کدوم گروه برندن؟

من ت باغم شب نشد ببینم🥲

خوشحال میشم اونایی ک میبینن نتیجه رو بگن...از کنجکاوی محو شدم.

یونس عمره باز دعوا کرده یا ن🤔😂

و در اخرم مث همیشه میگم ک از 'ناگهان' متنفرم مرسی اه😅

شامپیونت کیه؟اونم بهم بگو...خودم ک اوگدای یا نفیسه...صدا هم ب نظرم میتونه یکی از گزینه ها باشه🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوخی☹️چی میگی😆😆😆😆

ی مسابقه است ت ترکیه ک دور و بر ۵ ماه دو تا گروه ت ی جزیره میمونن...اگه بازی رو ببرن غذا میخورن اگه ن میرن ت جزیرشون گشنه...کلی دعوا  میکنن.هر روز هر گروهیم ک ببازه یکی از افراد گروه میره واس بازی حذفی و هر هفته ی نفر حذف میشه .برا نفر اولم ی پول بزرگ هست.خیلی خیلی مسابقه باحالیه...پر بیننده ترین مسابقه ترکیه است...نمیدونم چ جوری نشنیدی...🙂

من طرفدار ogeday هستم منم چند روزه که ندیدم

خیلی مستحق اول شدن...لعنتی هم نیروی بدنی زیادی داره هم از لحاظ روانی خیلی خوبه🫠 من ک ب اون ماویشی ک ته بازیهاش میگه حسودیم میشه🫡